Hoitovoiteet

Hoitovoiteet

Herkän ihon SENSITIVE-linja 30 ml.

Koostumukseltaan pehmeät ja hyvin imeytyvät voi­teet sisältävät jojobaöljyä, A- ja E-vitamiineja, D-pan­tenolia, ureaa ja maitohappoa. Ne kosteuttavat, ta­soittavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa. SENSITIVE­linjan tuotekehittelyssä raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu ja niiden sietoisuus maksimoitu.

Sensitive Super Light

Erittäin kevyt hoitovoide herkälle rasvaiselle iholle. Öl­jypitoisuus 17 %.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Sensitive for Oily and Normal Skin

Herkän normaalin ja rasvaisen ihon hoitovoide. Öljy­pitoisuus 25 %.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

 Sensitive for Normal and Dry Skin

Herkän normaalin ja kuivan ihon hoitovoide. Öljypi­toisuus 41 %. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Sensitive for Couperose Skin

Couperosa-ihon hoitovoide sisältää SENSITIVE-linjan perusvaikutusaineiden lisäksi hevoskastanjauutetta. Kosteuttaa, kiinteyttää, vahvistaa ja rauhoittaa pu­noittavaa couperosa-ihoa. Öljypitoisuus 41 %. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

 

INTENSIVE-linja vaativalle iholle

INTENSIVE-linjan voiteet sisältävät mm. karitevoita, jojobaöljyä, D-pantenolia, A-, C- ja E-vitamiineja, jotka suojaavat ihoa ja ehkäisevät tehokkaasti ihon ennen­aikaista vanhenemista.

Intensive for Normal and Mixed Skin

Normaalin ja sekaihon hoitovoide. Öljypitoisuus 23%. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Intensive for Dry Skin

Kuivan ihon hoitovoide. Öljypitoisuus 32 %. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Intensive for Very Dry Skin

Erittäin kuivan ja hilseilevän ihon hoitovoide. Sopii erinomaisesti myös kaulavoiteeksi. Suositellaan myös erikoisvoiteeksi pakkasella. Öljypitoisuus 47 %. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Multi Vitamin Fluid

Rasvaisen, epäpuhtaan ja sekaihon hoitoemulsio. Ke­vyt geelimäinen emulsio sisältää Multi Vitamin Comp­lexin tapaan ihon epäpuhtauksia ehkäiseviä ja tali­neritystä tasapainottavia vaikutusaineita. Alhaisen öl­jypitoisuuden ansiosta sopii nuorelle rasvaiselle ja se­kaiholle sekä aikuiselle rasvoittuvalle iholle. Öljypitoi­suus 6 %. 75 ml.

Multi Vitamin Lotion

Erityisesti nuorelle iholle soveltuva tuote, joka sisältää vitamiineja ja yrttiuutteita. Sopii epäpuhtauksiin taipuvaiselle ja normaalille iholle. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Super Cream

Dr. Baumann huipputuote! Tehohoitovoide, joka osoittaa, miten selkeä vaikutus bio­nomisella kosmetiikalla voi todella olla. Runsaasti vai­kutusaineita sisältävä, mutta koostumukseltaan kevyt voide sisältää mm. helokki- ja jojobaöljyjä, karitevoita, A-, C- ja E-vitamiineja, allantoiinia, lesitiiniä ja kerami­deja.

Kosteuttaa, suojaa, kirkastaa, tasoittaa ihoa ja lisää sen joustavuutta. Tulokset näkyvät ja tuntuvat. Super Cream sopii kaikille ihotyypeille yhdessä Liposome Multi Acti­ve-geelin kanssa. Todellinen tehohoitotuote Super Cure ­liposomigeelin kanssa. Öljypitoisuus 28 %. 30 ml.