Esittelyssä Kauneushuone Säihkyvä

Laihian Kauneushuone Säihkyvän Yrittäjä Heidi Yli-Moijala valmistui kosmetologiksi Vamiasta Vaasasta kesäkuun alussa. Hän on haaveillut omasta kauneushoitolasta jo useita vuosia ja nyt, kun lapset eivät ole enää ihan pieniä, hänen haaveensa vihdoin toteutui!

Heidi teki lähihoitajan töitä lähes 10 vuotta vanhusalalla erilaisissa yksiköissä sekä julkisella että yksityisellä puolella. Kolmivuorotyö, koko ajan kiristyvät mitoitukset, huono sisäilma ja sen seurauksena pahenevat oireet ajoivat hänet opiskelemaan. Alavalinta tuli melko luonnostaan, sillä suuri kiinnostus ihonhoitoa kohtaan oli ollut olemassa jo kauan.

Dr. Baumann -tuotesarjaan Heidi tutustui jo työssäoppimispaikassaan Hair&Beauty Extremessä Mustasaaressa. Tuotesarjan tehokkaat hoitotulokset jo yhdellä hoitokerralla tekivät häneen vaikutuksen. Nyt käytyään antoisan Dr. Baumann -tuotekoulutuksen odottaakin hän innolla heinäkuuta, jolloin hän pääsee työskentelemään näiden tehokkaiden tuotteiden parissa omassa hoitolassaan.

Kauneushuone Säihkyvässä hän panostaa myös tehokkaisiin laitehoitoihin ja hänelle olikin tärkeää, että laite ja tuotesarja toimivat yhteen. Valintaa tehdessään hän testasi myös useita muita tuotesarjoja, mukaan lukien luonnonkosmetiikkasarjat. Hän on herkistynyt kosmetiikalle myös itse ja Dr. Baumann tarjosi tuotteet, jotka sopivat hänelle täysin. Työssäoppimispaikassaan hänen oli ilo huomata, että tuotteet sopivat myös hyvin laajalti asiakkaille. Heidille on todella tärkeää, että hän voi seistä tyytyväisenä asiakkaille myymiensä ja käyttämiensä tuotteiden takana.

Heidi toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan hoitolaansa Laihialle!