Vuoden Dr. Baumann hoitola 2020: KAUNEUSHOITOLA ROSMARINUS OY

  • Yrittäjä Mirja Kataja
  • Kauneushoitola Rosmarinus on toiminut vuodesta 1996 lähtien Yrittäjällä yli kolmenkymmenen vuoden kokemus kosmetologialalta.
  • Mirja on kautta aikojen ensimmäinen Dr. Baumann jälleenmyyjä

Mirjalta kysyttäessä mikä on ollut työssä parasta, tulevat vastaukset kuin apteekin hyllyltä. Montakin ihanaa asiaa. Yhtenä parhaana puolena Mirja nimeää sen, että yrittäjänä saa tehdä töitä omalla tavallaan; itse itsenään ja omalla persoonallaan. Kosmetologin työ on vastavuoroista, mikä on loistavaa. Mirja kertoo hänellä itsellään olevan halu jatkuvaan uudistumiseen ja kehittymiseen ja se on tällä alalla mahdollista. Uudistumiskyky on varmastikin yksi syy myös Kauneushoitola Rosmarinuksen menestymiseen. Lisäksi hyvillä tuotteilla ja hyvällä asiakaspalvelulla on iso merkitys tuloksen kannalta.

Tähänkin aikaan vuodesta Mirja muistuttaa, että erityistä huomiota kannattaa kiinnittää siihen, että valitsee omalle ihotyypilleen sopivimmat tuotteet. Esimerkiksi ei kannata valita liian tehokkaasti peseviä puhdistustuotteita. Ja aina kannattaa kysyä apua ammattilaiselta, hoitavalta kosmetologilta. Monesti pienikin hienosäätö ihonhoidossa riittää, ei tarvitse vaihtaa kaikkia tuotteita uusiin.

Dr. Baumannin tuotteista lempituotteiksi Mirja nimeää ykkösenä ehdottomasti liposomit. Myöskin kosteuttavat kasvovedet hän haluaa nostaa esiin. Dr. Baumannin tuotteissa on myös aivan huippua se, että ne ovat tehokkuutensa lisäksi todella riittoisia.

Onnittelut Mirjalle ja kiitoksia yhteistyöstä!