Make Up

MEIKIT

Intensive Color – sävyttävä päivävoide

Helposti levittyvä, sävyttävä päivävoide, jonka sisältämät pigmentit eivät rasita ihoa. Intensive Color voiteen alle ei tarvitse levittää erillistä päivävoidetta, mutta tarvittaessa sen alle voidaan lisätä ihotyypin mukainen syvävaikutteinen Liposome Multi Active liposomigeeli. Voiteessa on kolme sävyä; vaalea Light, Medium ja Dark.

Make Up

Kevyesti peittävä meikkivoide kaikille ihotyypeille. Voidepohjana Intensive-linjan voide, johon on lisätty mineraalipohjaisia väripigmenttejä. Peittää ihon virheet ja epäpuhtaudet. Öljypitoisuus 22 %. Sävyinä: Light, Dark, Beige ja Rose-Brown.

Camouflage

Runsaasti pigmenttiä sisältävä peittävä meikkivoide kaikille ihotyypeille. Häivyttää tehokkaasti ihossa olevia värivirheitä. Runsas värivalikoima.

Powder Cream

Meikkipuuteri, joka voidaan levittää iholle joko sormin tai siveltimellä. Tuotteen koostumus on pehmeän puuterimainen ja väripigmentteinä käytetään samoja ainesosia, kuin muissakin Dr. Baumann –meikkivoiteissa. Meikkipuuteri on puolipeittävä ja sillä saa häivytettyä helposti ihon pienet värivirheet antaen iholle pehmeän silkkisen hehkun. Meikkipuuteri on helppo levittää ja se sopii kaikille ihotyypeille. Se antaa iholle pitkäksi aikaa pehmeän tunteen ja moitteettoman säteilevän ulkonäön.

Liquid Concealer

Paikallisten värivirheiden ja esimerkiksi tummien silmänalusten häivyttämiseen soveltuva peitevoide.

Consealer Pencil

Kätevä peitekynä ihon värivirheiden peittämiseen. Erikoissävy Olive light – vihertävä couperosan ja laajentuneiden verisuonten peittämiseen.

Loose Powder

Hienojakoinen irtopuuteri, joka jättää iholle silkkimäisen hehkun. Se kiinnittää meikin ja ehkäisee ihon kiiltoa.

Compact Powder

Koostumukseltaan hyvin ohut, tyylikkääseen peilirasiaan pakattu kiinteä puuteri, joka kulkee helposti mukana. Sävyinä väritön Transparent ja Medium, Light sekä Bronze

Blush

Hyvin levittyvä, puuterimainen, kiinteä poskipuna luonnollisen meikin tekoon. Poskipunat on pakattu käytännöllisiin kierrekansirasioihin.

Eye Shadow

Yksittäispakatuista luomiväreistä, on helppo valita juuri itselle sopivat värit tyylikkääseen peilirasiaan. Luomivärit voidaan levittää kuivalla tai kostealla siveltimellä.

Eyeliner

Erittäin pehmeät eyeliner / kajal kynät kauniin silmämeikin viimeistelyyn. Useita eri värejä.

Brilliant Powder

Kimalleluomivärit katseen tehostamiseen, jotka voidaan käyttää sekä kuivana että veteen sekoitettuna. Brilliant Powder on myös mahdollista sekoittaa huulipunan joukkoon.

Mascara

Vedenpitävä musta ripsiväri.

Lipstick

E-vitamiinia sisältävä ja hoitava huulipunapuikko kierrehylsyssä. Runsas valikoima helmiäis- ja matta- ja läpikuultavia sävyjä.

Lipliner

Pehmeä huulten rajauskynä tehostamaan huulipunan sävyä ja ryhdistämään huuliesi muotoa. Paljon eri värejä.

Lipgloss

Värilliset huulikiilteet, jotka sisältävät 25 % luonnollista E-vitamiinia. Myös väritön huulikiille, joka sisältää 35 % luonnollista E-vitamiinia.

Rasiat

Hienostuneet peilirasiat huulipunille ja luomiväreille. Voit valita kahden tai viiden värin rasian, joka sisältää myös siveltimen.

Meikkisienet, puuterivipat ja siveltimet

Dr. Baumann lateksittomilla meikkisienillä ja -siveltimillä saa meikkivoiteen levitettyä tasaisesti iholle, kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi. Meikistä tulee tasainen ja kestävä. Puuterivippaa käyttämällä meikin viimeistely on helppoa.

Dr. Baumann siveltimien valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä aineita (esim. minkin tai oravan karvaa). Siveltimet soveltuvat erittäin hyvin myös ammattimaisen meikin tekoon ja ovat pitkäikäisiä sekä kestävät hyvin puhdistusta. Laajasta valikoimasta löytyy siveltimiä yksittäispakattuina tai tyylikkääseen sivellinkoteloon valmiiksi lajiteltuna, jossa ne pysyvät hyvin järjestyksessä.