Monikerrosliposomit

Monikerrosliposomit

Lukuisat tieteelliset tutkimukset ja testit todistavat liposomien ainutlaatuisen vaikutuksen. Ne kohottavat ihon kosteuspitoisuutta, kuljettavat ihon rakenteisiin korjaavia ainesosia, kuten vitamiineja ja ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista monityydyttymättömien rasvahappojen avulla.

Liposome Ceramid

Korkealaatuiset monikerrosliposomit, urea, keramidit, hyaluronihappo ja E- vitamiini vahvistavat ihon ylimpiä suojakerroksia ja kohottavat merkittävästi ihon kosteuspitoisuutta. Sen lisäksi E-vitamiinilla on suojaava vaikutus ympäristön vahingollisia vaikutteita, kuten UV- säteilyä vastaan. Liposome Ceramid sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle iholle, jonka sarveissolukko on vahingoittunut. Sarveiskerros saattaa vahingoittua esim. ympäristön rasitteiden, väärän hoidon, ihon ikääntymisen, sairauden tai lääkityksen seurauksena. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa

Liposome Vitamin

Liposome Vitamin sisältää runsaasti monikerrosliposomeja, A, C, ja E-vitamiineja, D-pantenolia, biotiinia eli H-vitamiinia, allantoniinia ja hyaluronihappoa. Korkean vaikutusainepitoisuutensa ansiosta se kosteuttaa, suojaa, elvyttää ja uudistaa ihoa. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille, erityisesti ennenaikaisesti vanhentuneelle iholle joka tarvitsee suojaa, elvytystä ja lisäkosteutta. 30 ml.

Liposome Light

Liposome Light on suunniteltu erittäin rasvaiselle iholle ja sekaiholle. Kevyt Liposome Light sopii myös erinomaisesti lämpimiin ilmastoihin. Tuote sisältää monikerrosliposomeja, E ja A-vitamiinia sekä hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ja uudistavat ihoa. 30 ml.

Liposome Vitamin Super

Liposome Vitamin Super – liposomigeeli sisältää erittäin korkean pitoisuuden monikerrosliposomeja, E- ja A- ja C-vitamiinia, D-Panthenolia (provitamiini B5), B12-vitamiinia , biotiinia ja allantoiinia. Tuote vie vaikutusaineita juuri sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Samalla se suojaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Liposome Vitamin Super – liposomigeeliä suositellaan kaikille ihotyypeille. Tuote on ihanteellinen ärsyyntyneelle ja suojakerroksen vaurioista kärsivälle iholle. Sopii myös loistavasti neurodermatiittiksen ja psoriaksen hoitoon. Tuotetta suositellaan erityisesti ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle , joka tarvitsee lisäkosteutta ja uudistumista. Liposome Vitamin Super – liposomigeeli parantaa ihon kosteustasapainoa kaikissa ihon kerroksissa. Huom! Geelin punainen väri johtuu sen korkeasta vitamiini-pitoisuudesta!