Hoitovoiteet

Hoitovoiteet

Herkän ihon SENSITIVE-linja 30 ml.

Koostumukseltaan pehmeät ja hyvin imeytyvät voi­teet sisältävät jojobaöljyä, A- ja E-vitamiineja, D-pan­tenolia, ureaa ja maitohappoa. Ne kosteuttavat, ta­soittavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa. SENSITIVE­linjan tuotekehittelyssä raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu ja niiden sietoisuus maksimoitu.

Sensitive Super Light

Erittäin kevyt hoitovoide herkälle rasvaiselle iholle. Öl­jypitoisuus 17 %.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Sensitive for Oily and Normal Skin

Herkän normaalin ja rasvaisen ihon hoitovoide. Öljy­pitoisuus 25 %.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

 Sensitive for Normal and Dry Skin

Herkän normaalin ja kuivan ihon hoitovoide. Öljypi­toisuus 41 %. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Sensitive for Couperose Skin

Couperosa-ihon hoitovoide sisältää SENSITIVE-linjan perusvaikutusaineiden lisäksi hevoskastanjauutetta. Kosteuttaa, kiinteyttää, vahvistaa ja rauhoittaa pu­noittavaa couperosa-ihoa. Öljypitoisuus 41 %. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

INTENSIVE-linja vaativalle iholle

INTENSIVE-linjan voiteet sisältävät mm. karitevoita, jojobaöljyä, D-pantenolia, A-, C- ja E-vitamiineja, jotka suojaavat ihoa ja ehkäisevät tehokkaasti ihon ennen­aikaista vanhenemista.

Intensive for Normal and Mixed Skin

Normaalin ja sekaihon hoitovoide. Öljypitoisuus 23%. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Intensive for Dry Skin

Kuivan ihon hoitovoide. Öljypitoisuus 32 %. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Intensive for Very Dry Skin

Erittäin kuivan ja hilseilevän ihon hoitovoide. Sopii erinomaisesti myös kaulavoiteeksi. Suositellaan myös erikoisvoiteeksi pakkasella. Öljypitoisuus 47 %. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Baobab Cream

Dr. Baumann Baobab Cream on ihoa intensiivisesti mutta hellästi hoitava uutuusvoide, joka lisää ihoku- doksen elastisuutta ja ihosolujen uusiutumista sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja pintasuojausta. Se myös rauhoittaa punoitusta. Voide on ihanteel- linen valinta ikääntyvälle iholle mutta toimii myös muille ravitsevuutta kaipaaville ihotyypeille – ja kuiville käsille! Voiteen teho perustuu baobabiin eli apinanleipäpuuhun, joka on ikiaikainen afrikkalai- nen ravinto- ja rohtokasvi. Myös moderni maailma tunnustaa nyt sen hyödyt. Baobab on täynnä ihol- le tärkeitä ravinteita, kuten palmitiini-, öljy- ja
linolihappoja, beta-sitosterolia, B1,- B3-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä kalsiumia, kaliumia ja rautaa. Kyl- mäpuristetun öljyn antioksidanttiarvo on lisäksi hyvin korkea. Baobab Creamin V/Ö-rakenne imeytyy ihoon helposti, sillä koostumuksessa on myös aprikoosinsie- men- ja jojobaöljyjä. Voidetta käytetään sellaisenaan tai liposomivalmisteen päälle. Voiteen 100-prosent- tinen baobab-öljy saadaan puun hedelmästä ja siemenistä, jotka tuotetaan Mosambikissa eettisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullisella tavalla.

Multi Vitamin Lotion

Erityisesti nuorelle iholle soveltuva tuote, joka sisältää vitamiineja ja yrttiuutteita. Sopii epäpuhtauksiin taipuvaiselle ja normaalille iholle. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Super Cream

Dr. Baumann huipputuote! Tehohoitovoide, joka osoittaa, miten selkeä vaikutus bio­nomisella kosmetiikalla voi todella olla. Runsaasti vai­kutusaineita sisältävä, mutta koostumukseltaan kevyt voide sisältää mm. helokki- ja jojobaöljyjä, karitevoita, A-, C- ja E-vitamiineja, allantoiinia, lesitiiniä ja kerami­deja.

Kosteuttaa, suojaa, kirkastaa, tasoittaa ihoa ja lisää sen joustavuutta. Tulokset näkyvät ja tuntuvat. Super Cream sopii kaikille ihotyypeille yhdessä Liposome Multi Acti­ve-geelin kanssa. Todellinen tehohoitotuote Super Cure ­liposomigeelin kanssa. Öljypitoisuus 28 %. 30 ml.

Dr. Baumann Cream Essential voiteet kasvoille

Nämä upeat voiteet soveltuvat erityisesti esimerkiksi nuoremmalle iholle, jossa ei ole erityisiä ongelmia. Voide suojaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti.

Kaksi eri koostumusta, kuivalle iholle ja rasvoittuvalle sekä normaalille iholle.

Pakkauskoot 30 ml ja 10 ml.