Miehille

Helppoa, nopeaa ja tehokasta ihonhoitoa miehille

Ihonhoito ei kuulu enää vain naisille.  Itsestäänselvyys on, että hyvin hoidetut miehet saavat nykyisin hyötyjä jokapäiväisessä elämässä. Ei ole sattumaa, että menestyvät, hyvin hoidetut miehet huomataan välittömästi ja heidän ulkomuotonsa saa aikaan positiivisia reaktioita. Miehet haluavat helppoja ja nopeita ratkaisuja arkipäivän ihonhoito-rutiineihin. Dr. Baumann tuotteet tarjoavat juuri tätä. Tarvitset vain 5 minuuttia päivässä saavuttaaksesi ihanteellisen ihon kunnon.

Parranajo on todellinen taakka iholle varsinkin, jos se tapahtuu päivittäin. Tämän vuoksi täsmällinen ja suositeltu ihonhoito on tärkeää ja sen täytyy noudattaa seuraavia kriteereitä:

Iholle ei saa lisätä ylimääräistä rasitusta kyseenalaisten ainesosien kautta, kuten partavaahtojen, -geelien, -vesien tai puhdistus- ja hoitotuotteiden muodossa. Hajusteet ja säilöntäaineet, jotka ärsyttävät ihoa voivat johtaa allergioiden muodostumiseen vuosien aikana. Kioton Yliopisto Japanissa on dokumentoinut ja todistanut, että yleisesti käytettävien säilöntäaineiden jatkuva käyttö johtaa ihon voimakkaaseen ikääntymiseen. Mineraaliöljyt, varsinkin suurina pitoisuuksina, voivat häiritä ihon ja etenkin sen suojakerroksen toimintoja.

Parranajo voi aiheuttaa voimakasta ärsytystä iholle, joten sitä tulisi hoitaa päivittäin ihoidenttisillä lipideillä ja aktiivisesti uusivalla ja pehmentävällä A-vitamiinilla. Luonnon E-vitamiini tarjoaa tehokasta suojaa stressaantuneelle iholle. Iholle vieraista ainesosista johtuvia allergioita tulisi hoitaa yksinomaan ihoidenttisillä aineilla ja vitamiineilla. SkinIdent® vastaa juuri näihin miehen ihon vaatimuksiin.

Iho-ongelmia, kuten ärsytystä ja punoitusta, voidaan vähentää jo lyhyessä ajassa. Ihoa on hyvä hoitaa jo ennen parranajoa hellävaraisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Näin ollen suosittelemme puhdistamaan ihon levittämällä kostealle iholle SkinIdent® Cleansing Milk – tai Dr. Baumann Cleansing Milk Special – puhdistusemulsion. Anna itsellesi hetki luksusta levittämällä iholle liposomeja sisältävää tuotetta (pesun jälkeen, mutta ennen jatkohoitoja). Liposomituotteet tulisi levittää iholle myös parranajon jälkeen. Ihoa ärsyttävän, hajusteita sisältävän After Shave – emulsion sijasta suosittelemme vaihtoehtoisesti käyttämään hellävaraista ja ihoystävällistä SkinIdent® – kasvovettä. Ihosi on nyt täydellisesti valmis vastaanottamaan liposomi – tuotteen ja suositellun ihonhoitovoiteen.

Päivittäisen ihonhoidon lisäksi on suositeltavaa käyttää Dr. Baumann kuorintavoiteita 1-4 kertaa viikossa, varsinkin jos ihon sarveiskerros on paksu ja ihohuokoset suuria.  Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ihon pinnalta ja parantaa pintaverenkiertoa. Lopputuloksena on raikas iho, joka vastaanottaa vaikuttavia ainesosia tehokkaammin. Sopiva kuorintavoide hierotaan hellävaraisesti kostealle iholle ja huuhdotaan pois vedellä (vältä silmänympärysihoa ja parranajon jälkeisiä arkoja alueita).

Huoliteltu mies tarvitsee päivittäisten kasvojen ihonhoitotuotteiden lisäksi myös ihanteellisen vartalonhoitotuotteen. Dr. Baumann® tarjoaa täydelliset tuotteet myös vartalonhoitoon. Sarjasta löydät juuri sinun ihosi mukaiset vartalovoiteet (riippuen ihosi kunnosta), tehokkaat deodorantit, virkistävät suihkugeelit ja hellävaraiset hiustenhoitotuotteet. Kaikki tuotteet ovat turvallisia päivittäisessäkin käytössä. Sarjasta löytyy myös käsivoide, huulirasva ja raikastava jalkavoide. Valvomisen jälkeen silmänympärysgeeli tai – voide virkistävät silmänympärysalueen ihoa.

Ihon ikääntyessä se tarvitsee entistä enemmän hoitoa. Käytännössä järkevä määrä ihon- ja hiustenhoitotuotteita on tarpeen uudistamaan ihoa ja ylläpitämään raikasta ulkonäköä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaikki ihonhoitotuotteet tulisi sovittaa ihon kuntoon soveltuviksi.

Valtuutettu Dr. Baumann – kosmetologisi analysoi mielellään ihosi kunnon ja tarjoaa juuri sinulle sopivat ihonhoitoratkaisut. On tärkeää antaa ihollesi riittävästi kosteutta, sillä iho kärsii usein sääolosuhteiden vaihteluista, ilmastoitujen toimistojen ja lentomatkojen vuoksi huomattavasta kosteuskadosta. Lisäksi nikotiinin, alkoholin, liiallisen auringolle altistumisen ja huonon ruokavalion vaikutukset ovat suorassa yhteydessä nopeaan ikääntymiseen. Muista aina kohdella ihoasi kuin hyvää ystävää ja suojata sitä kaikelta mikä voi vahingoittaa sitä. Ihosi on suurin elimesi ja sen vuoksi terveellinen ihonhoito ei pelkästään paranna sen ulkonäköä vaan myös tekee siitä nuorekkaan koko elämäksesi!

Voit ladata ”Hyvin hoidetut miehet ovat puoleensävetävämpiä” – esitteen tästä!