Terveellinen ihonhoito

Mikä on terveellistä sinulle ja ihollesi?

Useat ihmiset uskovat kaiken ”luonnollisen” olevan terveellisintä ihollemme, vaikka aina se ei pidä paikkaansa. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • monia yleisesti käytettyjä säilöntäaineita esiintyy myös luonnossa. Kioton Yliopiston tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä säilöntäaineet voivat ikäännyttää ihoamme jopa kolme kertaa nopeammin.
  • luonnonaineet, kuten eteeriset öljyt, voivat aiheuttaa monia allergioita. Vuodesta 2005 lähtien, eteeristä öljyistä johdetut hajusteet tulee eritellä tarkasti, kuten EU:n säädöksissä määrätään. Monet luonnolliset ainesosat saattavat myös aiheuttaa syöpää.

Fakta: Luonto ei siis välttämättä vaali terveyttämme. Immuunijärjestelmämme ei erota ”luonnollisia” ja ”synteettisiä/kemiallisia” ainesosia toisistaan, vaan pikemminkin ”kehoidenttisen” ja ”keho-epäidenttisen” ainesosan, sillä sen tehtävänä on hylkiä vahingoittavia ja kehoon mukautumattomia ainesosia pysyäksemme terveinä.

 

Nämä tosiasiat löytyvät mistä tahansa lääketieteellisestä kirjallisuudesta. Lääkäri Ernst Walter Henrichin ja luonnontieteilijä Thomas Baumannin tutkimuksiin perustuvat johtopäätökset ovat luoneet pohjan terveellisten ihonhoitotuotteiden kehittämiselle. He kehittivät SkinIdent® ihonhoitolinjan, joka on ainutlaatuinen sarja koko maailmassa. SkinIdent® sisältää vain ainesosia, joiden on tieteellisesti todistettu esiintyvän kehossamme ja ihossamme luonnostaan.

Fakta: SkinIdent® tuotelinja on terveellinen ihonhoitosarja, joka huomioi täydellisesti ”ihon oman luonteen”. Tällä tarkoitetaan sen koostumusta, aineenvaihduntaa ja toimintoja. Tähän perustuen ihonhoitotuotteiden ainesosien ja vaikutusaineiden tulisi noudattaa tarkalleen tätä formaattia, ja olla tämän mallin mukainen.  Tosiasia on, että jo yhden tuotteen yksikin sopimaton ainesosa voi tuhota kaikki positiiviset hoitotulokset.

Voit ladata ”Mikä on terveellistä sinulle ja ihollesi” – esitteen tästä!