Ampullit

SkinIdent® tuotteiden ominaisuuksiin kuuluu, että ne sisältävät vain ja ainoastaan ihoidenttisiä vaikutusaineita  ja vitamiineja. Voit ladata ”Ampullit ja naamiot” – esitteen tästä

Vitamin E, A, Lipid

Täydellistä suojaa antavaa luonnon E-vitamiinia ja ihoa optimaalisesti uudistavaa A-vitamiinia sekä ihon ulointa suojakerrosta huomattavasti vahvistavia ihoidenttisiä lipidejä sisältävä tehoainetiiviste.

Vitamin C, H, D-Panthenol

C-vitamiinin suojaavat vaikutukset yhdessä elvyttävän D-Panthenol provitamiinin kanssa suojaavat ja uudistavat ihoa tehokkaasti.

Hyaluron-Urea

Hyaluronihappo ja urea ovat kaksi keskeisintä ihon kosteuttajaa. Yhdistettynä SkinIdent® liposomituotteisiin ja naamioihin saat aikaan tehostettuja ja pitkäkestoisia hoitotuloksia.

Lecithin-Ceramid

Lesitiini ja seramidit ovat kaksi tärkeintä ainetta ihoa suojaavan uloimman suojakerroksen ja ihon terveen  toiminnan kannalta. Ihoa suojaavan uloimman suojakerroksen tehtävänä on sitoa kosteutta ihoon ja minimoida ympäristön haittavaikutuksia iholla. Tämä ampulli vahvistaa ihon luonnollisia toimintoja.

Glucosamin Super

SkinIdent Glucosamin Super ampullissa käytetään puhdasta glukosamiinia (N-asetyyli-glukosamiini), joka valmistetaan hiivasoluista fermentoimalla.

Tässä valmisteessa yhdistyvät ihoidenttisen glukosamiinin edut korkeaan kosteuttavan hyaluronihapon määrään: erinomainen juonteiden ja ryppyjen hoitamiseen sen ihoa tasoittavan vaikutuksen ansiosta. Lisäksi se toimii tyrosinaasin aktivoinnin hidastimena, estäen melaniinin tuotantoa ja on siksi hyödyllinen hyperpigmentaatiohäiriöiden hoidossa.

Erinomainen anti-ageing ampulli. Sopii myös punoittavan, hilseilevän ja kuivan ihon hoitoon. Sillä on myös alfa- ja beetahydroksiidihappojen kaltainen lievästi ihoa kuoriva ominaisuus, ilman ihoa ärsyttävää vaikutusta.

Tavalliset glukosamiinikonsentraatit saadaan pääasiassa äyriäisten kuorista. Tämän seurauksena tuotteet voivat paitsi aiheuttaa allergisia reaktioita myös vaarantaa valtamerten biologisen monimuotoisuuden. Tuotteissamme käytetään vain vegaanivaihtoehtoja!