Perustajat

Yli 18 vuoden ajan yrityksen johtajat, kosmetiikan kemisti Dr. Thomas Baumann ja lääkäri, luonnonparantaja Dr. Ernst W. Henrich ovat toteuttaneet päämääräänsä kehittääkseen ensiluokkaisia Bionomisia ihonhoitotuotteita.

Jo alusta alkaen he ovat työskennelleet selkeän konseptin pohjalta, joka onkin osoittautunut parhaaksi valinnaksi. Lääkäri ja luonnonparantaja omaa tiedon, mikä on parasta iholle ja kosmetiikan kemisti muuntaa tämän tiedon tarkoituksenmukaisiksi tuotteiksi laboratoriossa.

Dr. Henrich ja Dr. Baumann ovat tulleet tunnetuiksi myös kirjastaan, ”Die Bewertung kosmetischer Inhaltsstoffe anhand der INCI-Bezeichnungen” (Identification of Cosmetic Ingredients Accordance with the INCI Designation). Tämä kirja antaa kosmetiikka-alalla työskenteleville ammattilaisille ja kuluttajille mahdollisuuden arvioida kosmeettisia tuotteita, perustuen käytettyihin ainesosiin. Pääset tutustumaan tähän kirjaan Dr. Baumann kosmetologisi luona.

Saavutettu erityinen Bionominen laatustandardi on pitkäaikaisen, jatkuvan, systemaattisen ja kunnianhimoisen tutkimustyön tulos. Dr. Baumann ja Dr. Henrich jatkavat edelleen tätä arvokasta työtä, antaakseen sinulle ja ihollesi parasta mahdollista hoitoa. Lupaus on aina lupaus!