Hoitovoiteet

Hoitovoiteet

INTENSIVE HOITOVOITEET

BeauCaire® INTENSIVE – linjan hoitovoiteet soveltuvat sekä päivä-, että yökäyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan pehmeät voiteet suojaavat ihoa tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta haitoilta. Kosteuttavat ainesosat lisäävät ihon kosteuspitoisuutta, pitäen sen nuorekkaan ja terveen näköisenä. Intensive linjan voiteet sopivat erinomaisesti myös herkän ja allergisen ihon hoitoon. Voiteet täydentävät optimaalisesti BeauCaire® liposomigeelien vaikutusta. Vaikuttavina aineina Keramidit, E- ja A-vitamiini, D-panthenol ja Urea.

Intensive Light

Rasvaiselle ja rasvoittuvalle iholle. 50 ml

Intensive Medium

Normaalille ja pintakuivalle sekaiholle. 50 ml.

Intensive Rich

Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. 50 ml.

Intensive Tea Tree

Rasvaiselle, akne ja epäpuhtaalle iholle. Kirkastaa ihon väriä ja vähentää ihon epäpuhtauksia, epäpuhtaudet vähenevät, verenkierto elpyy ja se näyttää kirkkaammalta. Tehokas hoitotuote, jos Liposome Tea Tree ei ole yksin riittävä. 50 ml.

SUPER SENSITIVE HOITOVOITEET

BeauCaire® SUPER SENSITIVE – linjan hoitovoiteet soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön. Neutraalin tuoksuiset ja koostumukseltaan miellyttävän pehmeät voiteet suojaavat ihoa tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta rasituksilta ja haitoilta. Kosteuttavat ainesosat lisäävät ihon kosteuspitoisuutta, pitäen sen nuorekkaan ja terveen näköisenä. Super Sensitive voiteet sopivat erinomaisesti erittäin herkän ja allergisen ihon hoitoon. Voiteet täydentävät optimaalisesti BeauCaire® liposomigeelien vaikutusta. Vaikuttavina aineina E-vitamiini, Urea ja Maitohappo.

Super Sensitive Light

Herkälle, rasvaiselle ja rasvoittuvalle iholle. 50 ml.

Super Sensitive Medium

Herkälle, normaalille ja pintakuivalle iholle. 50 ml.

Super Sensitive Rich

Herkälle, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. 50 ml.