Erikoistuotteet

Erikoistuotteet

Bleaching Cream

Mieto, ihopigmenttiä vaalentava erikoisvoide sopii sekä kasvojen että vartalon iholle. Vaalentaa esim. vanhe­nemisesta tai hormoneista johtuvia pigmenttihäiriöitä. Suojaa ihoa UV-säteiden ruskettavalta ja vanhentavalta vaikutukselta. 50 ml.

UUTUUS Silver Cream

Silver Cream on epäpuhdasta ihoa laaja-alaisesti hoi- tava uudenlainen ”yleisvoide”. Sen kevyt koostumus sisältää pinnaltaan huokoisia mikrohopeahiukkasia (ei-nanokokoisia), joista vapautuu pieniä määriä hopeaioneja. Hopeaioninen antifungaaliset ja anti- bakteeriset ominaisuudet ehkäisevät epäpuhtauksia, tukevat ihon paranemis- ja uudistumisprosesseja, lievittävät kutinaa ja rauhoittavat reagointia ja punoitusta. Voiteen allergiapotentiaali on minimaalinen, ja se sopii siksi myös herkälle ja herkistyneelle iholle. Silver Creamin tehoa lisäävät mm. E- ja A-vitamiinit, jojobaöljy ja maitohappo. Silver Cream tukee ihanteel- lisesti Active Care -liposomin vaikutusta. 30 ml.

Pimple Cream

Näppyjä kuivattava ja niiden parantumista edistävä erikoistuote. Sisältää rikkiä, pantenolia ja E-vitamiinia. Täydentää erinomaisesti Liposome Multi Active Tea Tree tai Manuka, Tea Tree, Lavender liposomigeelien vai­kutusta. 15 ml.

Zink Cream

Näppyjä kuivattava ja niiden parantumista edistävä erikoistuote. Erittäin korkea sinkki ja E-vitamiinipitoisuus yhdistettynä triglyserideihin takaavat ylivoimaisen hoitokeinon aknen, psoriasiksen ja atopian hoitoon. 15 ml.

Active Care

Erikoishoitotuote akneihon hoitoon. Käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle. Vaikeissa akne tapauksissa tuotteen alle lisätään tulehduksia estävä Liposome Tea Tree geeli. Active Care tuotteella on saatu huomattavia hoitotuloksia jo 2 – 4 päivän käytön jälkeen. 15 ml.

Lipstick Factor 7

Makadamiapähkinäöljyä, risiiniöljyä, E-vitamiinia ja sinkkidioksidia sisältävä huulivoide. Suojaa huulten herkkää ihoa auringolta ja kylmyydeltä. Auringonsuoja­kerroin 7. 7,5 ml

Insect Stop

Hyönteisten torjuntaan ja iholta karkoittamiseen tar­koitettu neste. Sisältää valikoituja eteerisiä öljyjä, ku­ten laventelia, sitronellaa, teepuuta, neilikkaa ja mirhamia. Jättää iholle miellyttävän raikkaan tuoksun. Sopii myös herkälle iholle, lapsille ja lemmikki­eläimille. 200 ml.

Toothpaste

Innovatiivinen hammastahna, joka sisältää veren valko- ja punasolujen muodostuksessa sekä hermosolujen toiminnassa tärkeää B12-vitamiinia. Suuren ja monimutkaisen molekyylirakenteensa vuoksi B12-vitamiinin imeytyminen kehoon on vaikeaa. Hammastahnan muodossa se imeytyy helposti ja tehokkaasti mahalaukun limakalvojen kautta. Hellävaraisen, mutta tehokkaan tahnan muita vaikutusaineita ovat ksylitoli, vihreä tee -uute, pantenoli, piparminttu- ja minttuöljyt, merisuola, titaniumdioksidi ja allantoiini. Toinen Dr. Baumann -hammastahnoista sisältää hammaskiillettä vahvistavaa fluoria, toinen on fluoriton.