Erikoistuotteet

Erikoistuotteet

Bleaching Cream

Mieto, ihopigmenttiä vaalentava erikoisvoide sopii sekä kasvojen että vartalon iholle. Vaalentaa esim. vanhe­nemisesta tai hormoneista johtuvia pigmenttihäiriöitä. Suojaa ihoa UV-säteiden ruskettavalta ja vanhentavalta vaikutukselta. 50 ml.

Silver Cream

Silver Cream on epäpuhdasta ihoa laaja-alaisesti hoi- tava uudenlainen ”yleisvoide”. Sen kevyt koostumus sisältää pinnaltaan huokoisia mikrohopeahiukkasia (ei-nanokokoisia), joista vapautuu pieniä määriä hopeaioneja. Hopeaioninen antifungaaliset ja anti- bakteeriset ominaisuudet ehkäisevät epäpuhtauksia, tukevat ihon paranemis- ja uudistumisprosesseja, lievittävät kutinaa ja rauhoittavat reagointia ja punoitusta. Voiteen allergiapotentiaali on minimaalinen, ja se sopii siksi myös herkälle ja herkistyneelle iholle. Silver Creamin tehoa lisäävät mm. E- ja A-vitamiinit, jojobaöljy ja maitohappo. Silver Cream tukee ihanteel- lisesti Active Care -liposomin vaikutusta. 30 ml.

Pimple Cream

Näppyjä kuivattava ja niiden parantumista edistävä erikoistuote. Sisältää rikkiä, pantenolia ja E-vitamiinia. Täydentää erinomaisesti Liposome Multi Active Tea Tree tai Manuka, Tea Tree, Lavender liposomigeelien vai­kutusta. 15 ml.

Zink Cream

Näppyjä kuivattava ja niiden parantumista edistävä erikoistuote. Erittäin korkea sinkki ja E-vitamiinipitoisuus yhdistettynä triglyserideihin takaavat ylivoimaisen hoitokeinon aknen, psoriasiksen ja atopian hoitoon. 15 ml.

Lipstick Factor 7

Makadamiapähkinäöljyä, risiiniöljyä, E-vitamiinia ja sinkkidioksidia sisältävä huulivoide. Suojaa huulten herkkää ihoa auringolta ja kylmyydeltä. Auringonsuoja­kerroin 7. 7,5 ml

Toothpaste

Innovatiivinen hammastahna, joka sisältää veren valko- ja punasolujen muodostuksessa sekä hermosolujen toiminnassa tärkeää B12-vitamiinia. Suuren ja monimutkaisen molekyylirakenteensa vuoksi B12-vitamiinin imeytyminen kehoon on vaikeaa. Hammastahnan muodossa se imeytyy helposti ja tehokkaasti mahalaukun limakalvojen kautta. Hellävaraisen, mutta tehokkaan tahnan muita vaikutusaineita ovat ksylitoli, vihreä tee -uute, pantenoli, piparminttu- ja minttuöljyt, merisuola, titaniumdioksidi ja allantoiini. Toinen Dr. Baumann -hammastahnoista sisältää hammaskiillettä vahvistavaa fluoria, toinen on fluoriton.