Aurinko ja solarium

Aurinko ja solarium

Self Tanning

SkinIdent Self Tanning voide on ihanteellinen kaikille niille, jotka haluavat kauniin rusketuksen ilman aurinkoa ja sen haittavaikutuksia. Se korostaa kauniisti myös auringossa jo saatua päivetystä ja hoitaa ihoa tehokkaasti auringonoton jälkeen. Loistava tuote valmistamaan ihoa auringolle ennen lomaa tai tehostamaan loman aikana saatua rusketusta. Erittäin tasaisen sävyn saavuttamiseksi iholle levitetään SkinIdent-liposomigeeli ennen itseruskettavaa voidetta. 75 ml.

Sun Solarium Vitamin

Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja solariumiin. Ihonsuojavitamiinit A ja betakaroteeni imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Tärkeää: Sun Solarium Vitamin ei sisällä UV-suoja-aineita ja tämän vuoksi on tärkeää käyttää lisäksi korkeakertoimisia Dr. Baumann aurinkosuojatuotteita, mikäli auringolle altistuminen on pitkäaikaista. 200 ml / 75 ml.

After Sun Vitamin

Auringossa tai solariumissa oleskelun jälkeen käytettävä rauhoittava, ohut emulsio sekä kasvojen että vartalon iholle. Tehostaa päivetyksen pysyvyyttä ja syventää sen sävyä. Ehkäisee punoitusta ja rauhoittaa stressaantunutta ihoa sekä ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Levitä After Sun Vitamin voide iholle välittömästi auringonoton tai solariumin jälkeen. Lisää voidetta tarvittaessa, kunnes ihon ärtyneisyys häviää. 200 ml / 75 ml.