Silmänympärysiholle

Silmänympärysiholla on vain vähän tali-ja hikirauhasia minkä vuoksi siinä näkyvät ensimmäiseksi ennenaikaiset ikääntymisen merkit, stressi ja väsymys. SkinIdent sarjassa löytyy kaksi ravitsevaa ja suojaavaa tuotetta juuri herkälle silmänympärysiholle.

Tuotteet sisältävät E-vitamiinia joka suojaa, D-pantenolia, allantoiinia ja A-vitamiinia jotka uudistavat ja elvyttävät ohutta silmänympärysihoa. Lesitiini, hyaluronihappo ja urea kohottavat ihon kosteuspitoisuuden optimaaliselle tasolle, jolloin ulkonäköön ja ilmeeseen vaikuttava silmän alue näyttää kiinteältä ja sileältä.

Eye Cream

Hetkessä imeytyvä, koostumukseltaan kevyt silmänympärysihon hoitovoide. Suositellaan varsinkin herkälle ja helposti rypistyvälle iholle. 15 ml / 7 ml.

Eye Gel

Ihanteellinen, rasvaton, erittäin kosteuttava ja kiinteyttävä geeli silmänympärysihon tehohoitoon. Rauhoittaa, häivyttää väsymyksen merkkejä, turvotusta ja pieniä juonteita herkältä silmänympärysiholta. Silmänympärysgeeliä voidaan käyttää yhdessä Eye Creamin kanssa jolloin saavutetaan optimaalinen hyöty. 15 ml / 7 ml.

Eye Care Super

Todella tehokas voide herkän ja kosteusköyhän silmänympärysihon hoitoon. Voiteen ihoidenttiset lipidit hoitavat ihoa hellävaraisesti. E, A, C ja H-vitamiinit suojaavat ja uudistavat silmänympärysihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä.  15 ml / 7 ml.