Aurinko ja solarium

Aurinko ja solarium

Dr. Baumann aurinkotuotteissa on käytetty siedet­tävyydeltään erittäin hyviä valonsuoja-aineita, antioksidanttisia ihonsuojavitamiineja, pehmentä­viä ja suojaavia kasviöljyjä ja kosteuttavia ainesosia. Dr. Baumann aurinkotuotteissa ei ole käytetty valonsuoja-aineena OMC:tä (octyl methoxy cinnamate), jota on yli 90 %:ssa aurinkotuotteista. OMC:n on uusimmissa tutkimuksissa todettu hait­taavan solujen luonnollista toimintaa.

AURINKOSUOJATUOTTEET FYSIKAALISELLA MINERAALISUODATTIMELLA

  • Sun Lotion SPF 20, 200 ml / 75 ml
  • Sun Lotion SPF 35, 200 ml / 75 ml

Erityisen innovatiivinen aurinkosuoja, joka sisältää ainoastaan valolta suojaavia mineraalipigmenttejä, eikä ollenkaan kemiallisia valonsuoja-aineita. Voide on vedenkestävä ja vaikutus alkaa välittömästi levittämisen jälkeen. Sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat pitkäkestoisen rusketuksen rasittamatta ihoa liikaa. Lisäksi arvokkaat luonnolliset öljyt ravitsevat ihoa.

AURINKOSUOJAVOITEET SYNTEETTISELLÄ SUODATTIMELLA

  • Sun Lotion SPF 25 öljytön ja ilman emulgaattoreita, 200 ml / 75 ml
  • Sun Lotion SPF 30, 200 ml / 75 ml
  • Sun Lotion SPF 50, 75 ml

Aurinkosuojatuote, joka sisältää ihoa suojaavaa E-vitamiinia ja korkealaatuista synteettistä valonsuoja-ainetta. Ei jätä iholle vaaleaa pintaa. Hyvin hellävarainen ja tehokas suoja auringon haittavaikutuksia vastaan. Tuotteen sisältämät arvokkaat luonnonöljyt ravitsevat ihoa tehokkaasti. Sun Lotion Factor 25 ei sisällä öljyä ja emulgointiainetta, joten sopii myös erityisen herkälle iholle.

SOLARIUM

  • Solarium Liposome, 200 ml.

Solariumkäyttöön tarkoitettu UVA-suojavoide sisältää liposomeja, jotka kuljettavat ihoon suojaavaa E-­vitamiinia ja betakaroteenia. Ehkäisee tehokkaasti UVA-säteiden haitallisia vaikutuksia. Hoitaa ihoa, sy­ventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Tehostaa ruskettumista ja sopii myös aurinkosuojaksi ruskettuneelle iholle. Suojakerroin SPF 6. Vaikutus tehokkaimmillaan puoli tuntia levityksen jälkeen.

ITSERUSKETTAVA

  • Self Tanning Lotion, 75 ml.

Itseruskettava emulsio antaa kauniin rusketuksen ilman auringon haittavaikutuksia. Sopii myös auringonoton jälkeen, jolloin emulsio rauhoittaa ihoa ja syventää rusketusta. Voidaan käyttää päivittäin joko sellaisenaan tai kosteusvoiteen jälkeen. Ennen emulsiota suositel­laan Liposome Multi Active-geelin käyttöä. Tällöin emulsion sisältämien liposomien vaikutus tehostuu ja rusketuksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi. Säännöllinen kuorinta lisää rusketuksen tasaisuutta.

AFTER SUN

  • After Sun Lotion, 200 ml / 75 ml.

Rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa auringonoton ja solariumin jälkeen. Lievittää punoitusta ja ärsytystä, syventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sisältää mm. antioksidanttisia ihonsuojavitamiineja, jotka ehkäise­vät ihon ennenaikaista vanhenemista.