Vartalonhoito

Vartalonhoito

DR. BAUMANNin varta­lonhoitotuotteet täyttä­vät samat korkeat laatu­vaatimukset kuin kasvo­jen hoitotuotteetkin. DR. BAUMANN-vartalotuot­teita suositellaan jokaisel­le itsestään huolehtivalle päivittäiseen käyttöön.

Shower and Bath

Erittäin mieto ja hoitava suihku- ja kylpygeeli. Pesey­tymisen jälkeen iholle levitetään DR. BAUMANNin var­talonhoitoemulsio. 200 ml / 75 ml.

Body Lotion Super

Täyteläinen, mutta erittäin hyvin imeytyvä ja levitty­vä emulsio suojaa, pehmittää ja hellii kuivaa ja karhe­aa ihoa. Sisältää keramideja, kosteuttavaa hyaluroni­happoa ja runsaasti E-vitamiinia. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. 200 ml / 75 ml.

Body Lotion

Koostumukseltaan kevyt, mutta erittäin hoitava var­taloemulsio levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Si­sältää mm. sheavoita, jojobaöljyä ja D-pantenolia. Suo­jaa, kosteuttaa ja tekee ihosta joustavan ja pehmeän. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. 200 ml.

Body Lotion Fresh

Eteerisiä öljyjä sisältävä elvyttävä vartaloemulsio si­sältää Body Lotionin vaikutusaineiden lisäksi sante­lipuun, ylang ylangin, geraniumin ja sitronellan etee­risiä öljyjä. Aromaattiset yhdisteet elvyttävät ja anta­vat vartaloemulsiolle kevyen ja raikkaan tuoksun. 200 ml.

Body Special Light

Kiinteyttävä vartalonhoitoemulsio sisältää runsaasti mo­nikerroksisia liposomeja, leväuutteita sekä erityistä aktiivista ainesosaa Intialaisesta lääkekasvista (Coleus Forskohii). Kosteuttaa, ta­soittaa ja kiinteyttää ihoa. Voidaan käyttää Body-Lo­tionin asemesta tai sen lisäksi. Sopii erityisesti normaa­lille iholle ja vartalon ongelma-alueille, kuten selluliit­tiin. Tehokkaampaa kiinteytystä tarvitseville alueille suo­sitellaan Body Special Strong selluliittiemulsiota. 200 ml / 75 ml.

Body Special Strong

Tehokkaasti vaikuttava selluliitin hoitoemulsio, joka sisältää leväuutteita sekä erityisen yhdistelmän Intialaista lääkekasvia (Coleus Forskohlii). Virkistää verenkiertoa ja aineen­vaihduntaa huomattavasti, mikä on erityisen tärkeää selluliitin hoidossa. Voimakkaasti verenkiertoa elvyt­tävän vaikutuksensa vuoksi ei suositella suonenvetoon tai suonikohjuihin taipuvaisille alueille. Herkälle ihol­le sopii miedompi Body Special Light. 200 ml / 75 ml.

Body Lotion Essential

Ohut, hetkessä ihoon imeytyvä vartaloemulsio. Tuotteen sisältämä maitohappo suojaa ihon luonnollista happovaippaa ja estää kosteuden haihtumista iholta. Sopii kaikille ihotyypeille. 200 ml / 75 ml.

Décolleté Special

Kiinteyttävä, hyvin imeytyvä geeli rintojen, kaulan ja dekolleten hoitoon. Jokaisen naisen perustuote päi­vittäiseen käyttöön. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Deo Extra Mild

Hoitava deodorantti, joka ehkäisee liiallista hikoilua ja hajunmuodostusta. 100 ml.

Deo Cream

Samettisen pehmeä täysin alumiiniton voidedeodorantti, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia sekä kosteuttavia ainesosia. Tuotteen sisältämä sitruunahappo ehkäisee bakteerien kasvua ja niiden aiheuttamaa pahaa hajua.

Hand Cream

Käsivoide kosteuttaa, pehmentää, suojaa rasittunut­ta ihoa kuivumiselta ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Imeytyy erittäin nopeasti, jättämättä käsiä rasvaisen tuntuiseksi. 75 ml.

UUTUUS Hand Mask

Intensiivisti hoitava uusi käsinaamio sisältää maka- demia- ja jojobaöljyjä, E-vitamiinia, ureaa, rosmariini- öljyä ja leväuutetta. Yön ajaksi jätettävä naamio saa kädet ja kynsinauhat joustavan pehmeiksi, ja aamulla kuivuus ja karheus ovat tiessään. 75 ml.