SkinIdent

Dr.Baumann SkinIdent on maailman ensimmäinen ja tätä kirjoitettaessa myös ainoa ihonhoitosarja, joka koostuu ainoastaan ihossa ja elimistössä luonnostaan esiintyvistä ainesosista ja vitamiineista. Tämä uusi hoitokonsepti takaa näkyvät ja käyttäjänsä iholla selvästi tuntuvat edut.

Mitä ihomme todella tarvitsee

Päivänä jona synnymme, ihoamme suojaa sille tärkeä lipidisuojavaippa, joka pitää ihon kauniina, joustavana, kosteana ja terveenä. Iho itsessään valmistaa tätä suojaavaa kerrosta kehon tuottamista välttämättömistä aineista.

Ihollemme kerääntyy kuitenkin likaa ja saasteita ja päivittäinen puhdistus poistaa myös ihon luonnollista suojaavaa kerrosta. Siksi iho tuntuu usein kuivalta puhdistuksen jälkeen. Terve nuori elimistö pystyy tuottamaan tarvittavat suojaavat ainesosat kahdessa tunnissa. Luonnollisen ikääntymisen ja iho-ongelmien seurauksena iho tuottaa yhä vähemmän näitä hoitavia aineita, ja niiden puutetta pyrimme korvaamaan käyttämällä kosmeettisia tuotteita.

Eniten iho kuitenkin tarvitsee juuri niitä luonnollisia ainesosia, joita se ei pysty itse valmistamaan riittävän nopeasti tai riittävästi. Siksi iholle parhaita ovat tuotteet, jotka jäljittelevät täydellisesti ihon omia aineita. Tällaisten tuotteiden kehittäminen ja valmistus ovat vaativia tieteellisiä haasteita. Dr. Baumann laboratoriot ovat pystyneet luomaan, ensimmäisinä ja ainoina maailmassa, juuri tällaisen ihonhoitotuotteen, joka on luonnollinen kuten ihosi.

Mitä ihomme ei tarvitse

Kaikki muu kuin ihon omia ainesosia vastaavat aineet aiheuttaa iholle turhaa kuormitusta. Sen vuoksi täydellinen ihonhoitotuote sisältää vain ja ainoastaan ihon ja elimistön rakenneaineiden kanssa identtisiä raaka-aineita. Kosmeettisten tuotteiden lisäaineiden käyttö on lisääntynyt huomattavasti. Usein nämä aineet ovat tuotteiden säilyvyyttä pidentäviä, hajusteita (fragrance), tai niitä lisätään teknisistä syistä. Iho ei kuitenkaan tarvitse näitä ainesosia, vaan ne usein aiheuttavat herkistymisiä, allergioita, ihon kuivumista ja muita ongelmia. Hoitovaikutuksen sijasta ne rasittavatkin ihoa tarpeettomasti.

Dermatologiset tosiasiat jotka ovat johtaneet Dr. Baumann SkinIdent tuotteiden kehittämiseen:

Vain elimistölle vieraat ainesosat aiheuttavat allergioita.
Elimistössä luonnostaan esiintyvät ainesosat eivät aiheuta allergioita.
Allergiset sairaudet lisääntyvät jatkuvasti.
Ihonhoitotuotteiden optimaalinen vaikutus saavutetaan vain jos tuotteen siedettävyys iholle on paras mahdollinen.

Voit ladata SkinIdent tuote-esitteen tästä