Filosofia

FILOSOFIA

Kauneudenhoitoteollisuus elää toiveunelmista. Televisio- ja lehtimainoksissa on poikkeuksellisen kauniita naisia, jotka edustavat kauneudenhoitotuotteita ja saavat yleisönsä uskomaan mainoslauseen: ”Osta ja sinusta tulee yhtä kaunis kuin minä.” Valmistajat väittävät, että he ovat löytäneet ratkaisun ihon ikääntymistä vastaan. Ihana pakkaus hohtaa ylellisyyden ja glamourin tuntua. Kuitenkaan pakkaus ei kerro mitään todella oleellista, kuten tuotteen yhteensopivuus tai vaikutukset, vaan pikemminkin lisää tuotteen hintaa. Sama pätee turhiin pakkausmateriaaleihin, joilla ei ole vaikutusta ihoosi, vaan jotka rasittavat tarpeettomasti luontoa.

Me haluamme seurata kokonaan toisenlaista polkua. Keskitymme tuotteillamme kauneudenhoidon oleellisiin asioihin. Pääkriteeri dermatologisesti ajateltuna on, että ihonhoito on määriteltävä uudelleen ja selostettava tieteellisesti:

1. Yhteensopivuus ihon kanssa
2. Vaikutus
3. Syiden ja etiikan sopusointu, kun kyseessä ovat eläimet ja luonto

Kestävä yhteensopivuus on tärkein tekijä kauneudenhoidossa. Aluksi kaikki kauneudenhoitotuotteet ovat ihon kanssa yhteensopivia. Tärkeää kuluttajalle on kuitenkin pitkään kestävä sopivuus, koska monissa tapauksissa allergiset reaktiot ilmaantuvat vasta tuotteen säännöllisen käytön jälkeen. Jotta tämä voitaisiin estää, aineita, jotka usein aiheuttavat allergisia reaktioita, täytyy välttää. Dermatologit ja allergologit, jotka käsittelevät ihon allergisia reaktioita, ovat tietoisia monien kosmetiikkatuotteisiin lisättävien aineiden vaarasta allergisoida. Ennen kaikkea nämä allergisoivat aineet ovat kemiallisia säilöntäaineita.

Ihonhoitotuotteen vaikutuksen pitäisi saada iho tilaan, joka on mahdollista saavuttaa yksilön geneettisten suuntausten puitteissa. Tämä saavutetaan parhaiten sekoituksella ihoystävällisiä kasviöljyjä ja vitamiineja sekä lisäksi erityisen tärkeitä monikerrosliposomeja, jotka sisältävät ihon luontaista rakennetta vastaavia lipidejä. Kunnioitamme eläimiä, emmekä käytä eläinperäisiä aineita, joita ei voisi korvata vastaavilla kasvipohjaisilla aineilla. Huomioimme myös ympäristöä välttämällä liiallisia pakkausmateriaaleja.

7 bionomista laatustandardia

ihonsukuiset lipidit
säilöntäaineettomuus
hajusteettomuus
mineraaliöljyttömyys
väriaineettomuus
emme käytä eläinperäisiä ainesosia
pakkausmateriaalien minimointi