Vartalonhoito

Vartalonhoito

Body Lotion

Ylellinen SkinIdent-vartalovoide sopii jokaiselle vartalolle ja sitä suositellaan käytettäväksi aina peseytymisen jälkeen. Se hoitaa ihoa jättäen sen silkinpehmeäksi. Loistava tuote atooppiselle iholle joka tarvitsee erityistä suojaa. Ihossa esiintyvien lipidien kaltaiset rasva-aineet kuten lesitiini ja kolesteroli yhdessä hyaluronihapon ja urean kanssa hoitavat ihoa tehokkaasti. Ihoa suojaava ja kosteuttava provitamiini D-pantenoli ja E-vitamiini palauttavat iholle sen luonnollisen rasvapitoisuuden. Tuloksena on hoidettu, kaunis ja miellyttävän tuntuinen iho. 200 ml / 75 ml.

Body Lotion Vitamin

Body Lotion Vitamin on suunniteltu erityisesti vartalon ja kasvojen ihon ongelmien hoitoon. Voide sopii erityisesti  hilseilevälle ja punoittavalle iholle. Body Lotion Vitamin-voidetta tulisi levittää iholle aina suihkun tai kylvyn jälkeen. Ihoystävälliset vitamiinit, kuten E, C ja A-vitamiini, Panthenol ja Biotiini palauttavat ihon luonnollisen kosteustasapainon ja suojaavat sitä. 200 ml / 75 ml.

Body Lotion Super

Body Lotion Super on täydellinen hoitovoide jokaiselle ihotyypille ja sitä tulisi levittää iholle aina suihkun tai kylvyn jälkeen. Ihoystävälliset lipidit, kuten lecithin hoitavat ihoa yhdessä hyaluronihapon ja urean kanssa.  Tuote saa aikaan kauniin ihon lyhyessä ajassa. 200 ml / 75 ml.

Hand Care

Täyteläinen, mutta öljytön käsivoide soveltuu kaikille ihotyypeille.  Sopii myös hilseilevälle ja erittäin kuivalle iholle. 75 ml.

Foot Care

Täydellinen hoitovoide kuiville ja karkeille jaloille. Tuotteen korkea urea pitoisuus tasoittaa ja silottaa halkeillutta ihoa. 75 ml.