Ampullit

Ampullit

Dr. Baumannin laajasta ampullivalikoimasta löytyy jokaiselle ihotyypille ja jokaisen iho-ongelman hoitoon sopiva hoitoainetiiviste. Ampulleja voidaan käyttää sellaisenaan voiteen alla tai voiteeseen sekoitettuna. Kätevä muoviampulli on helppokäyttöinen ja helposti suljettava. Voit ladata ”Ampullit ja naamiot” esitteen tästä!

After AHA-peeling

After AHA Peeling-ampullia käytetään hedelmähap­pokuorinnan jälkeen palauttamaan ihon luonnollinen lipidisuojakalvo. rauhoittaa ärtyneelle, punoittavalle iholle. Lesitiini tukee ja vahvistaa ihon luonnollista li­pidisuojavaippaa, sillä se on ihon solukalvon luonnol­linen ainesosa. Lisäksi se tehostaa ihon aineenvaih­duntaa, pehmentää, elvyttää, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa ja lisää sen kosteuspitoisuutta. 7 ml.

Aloe Vera

Aloe Vera-ampulli on tarkoitettu kosteuden puuttees­ta kärsivän, punoittavan ja ärtyneen ihon hoitoon. Sopii esim. kuivan seborrea-ihon hoitoon. Aloe Vera -geeli rauhoittaa, kosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa. 7 ml.

Aloe Vera Plus

Sopii kosteuden puutteesta kärsivän normaalin, ras­voittuvan tai kuivan, ikääntyvän, punoittavan ja är­tyneen ihon hoitoon. Ampulli sisältää Aloe Vera-gee­lin ja- uutteen lisäksi hyaluronihappoa joka sitoo it­seensä runsaasti vettä, kosteuttaa, muodostaa solu­jen väliainetta, edistää kollageenin muodostumista ja tasoittaa ihoa. Kasvipohjainen E-vitamiini suojaa ihoa vapaiden radikaalien ja UV-säteiden haittavaikutuk­silta sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita. 7 ml.

Ceramid

Monipuolisesta ihonhoidosta huolimatta iho saattaa joskus hilseillä tai tuntua karhealta. Tämä johtuu usein ihon sarveiskerroksen lipidien muuttumisesta ikääntymisen, ulkoisten tekijöiden tms. takia, jolloin ihon suojatoiminnot huonontuvat. Ihoa rasittavat tekijät vaikuttavat solunväliaineeseen sarveiskerroksessa, joka koostuu seramideista ja muista lipideistä. Ceramide -ampullit vaikuttavat tehokkaasti karheaan ja hilseilevään ihoon. Tuote soveltuu myös stressiperäisen ihotulehduksen ja psoriasiksen hoitoon. 7 ml.

Evening Primrose Oil

100 % helokkiöljyampulli, joka sisältää luontaisesti korkean pitoisuuden gamma-linolihappoa. Tuotetta suositellaan erityisesti kuivan, karhean ja hilseilevän ihon hoitoon. Evening Primrose Oil -ampullit sopivat myös vahingoittuneelle tai rohtuneelle iholle. Tuote ei kirvele iholla, jonka ansiosta sitä käytetään usein sellaisenaan ihon hoitoon. Vahingoittuneelle iholle suosittelemme ensin hoitoa näillä ampulleilla, jonka jälkeen voidaan siirtyä yhdistelmään jonkun toisen seramideja sisältävän ampullin kanssa ja lopulta ihoa päästään hoitamaan myös liposomeilla ja kosteusvoiteilla. 7 ml.

Glucosamin

Glukosamiini on kehon oman hyaluronihapon esiaste ja se edistää hyaluronihapon luonnollista uudistumista. Se ylläpitää ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta pitkäkestoisesti. Pienet juonteet tasoittuvat ja iho silottuu. Glukosamiini auttaa myös vähentämään hyperpigmentaatiota ja johtaa (esim. keratinisaatiossa) ihon pinnan nopeutettuun uudistumiseen.

Erityisen sopiva ampulli ihon ennenaikaisen vanhenemisen ehkäisyyn ja kuivan sekä hilseilevän ihon hoitoon. Vaikutusaine uutetaan sikurin (Cichorium intybus) juuresta.

Tavalliset glukosamiinikonsentraatit saadaan pääasiassa äyriäisten kuorista. Tämän seurauksena tuotteet voivat paitsi aiheuttaa allergisia reaktioita myös vaarantaa valtamerten biologisen monimuotoisuuden. Tuotteissamme käytetään vain vegaanivaihtoehtoja!

Herb Vital

Herb Vital -yrttiampulli on tarkoitettu ärtyneelle, tu­lehtuneelle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Ba­silikaöljy va ikuttaa antiseptisesti, ehkäisee baktee­rien kasvua, rauhoittaa ja pehmittää ihoa. Kamo­millaöljy rauhoittaa, lievittää tulehduksia, edistää ihon uusiutumista ja haavojen paranemista. Käen­minttu vaikuttaa antiseptisesti. Allantoini edistää ihon uusiutumista, rauhoittaa, lievittää tulehduk­sia, ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista, tasoit­taa ja pehmentää ihoa. 7 ml.

Horse Chestnut

Hevoskastanja-ampulli sopii punoittavalle couperosa­iholle. Hevoskastanjauute elvyttää verenkiertoa, vah­vistaa verisuonten seinämiä, ehkäisee tulehduksia, las­kee turvotusta, kiinteyttää ihokudosta ja suodattaa UV-säteitä. 7 ml.

Humidity

Kosteusampulli sopii erittäin kuivalle ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle. Se sisältää runsaasti kos­teuttavia aineosia, kuten hyaluronihappoa, sorbito­lia, ureaa, pantenolia, maitohappoa ja laktaattia. 7 ml.

Hyaluronic Acid

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti sitoen itseensä runsaasti vettä. Se muodostaa solunväliainet­ta, edistää kollageenin muodostumista ja tasoittaa ihoa. Hyaluronihappoampulli sopii erinomaisesti erit­täin kuivalle, pintakuivalle ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle. 7 ml.

Jojoba

Ampulli sisältää 100 % kylmäpuristettua jojobaöljyä. Jojoba-öljy palauttaa pehmeyden ja joustavuuden kuivalle ja karkealle iholle, jonka rasvapitoisuus on alentunut. Sopii myös herkälle iholle. Jojobaöljy on koostumukseltaan nestemäinen vaha, joka pienen molekyylikokonsa ansiosta pystyy imeytymään jopa ihon dermikseen saakka. 7 ml.

Lecithin

Lesitiiniampulli on tarkoitettu ihoa suojaavan lipi­disuojakerroksen korjaamiseen ja vahvistamiseen eri­tyisesti kuivalle, herkälle iholle. Soijapohjainen lesi­tiini koostuu fosfolipideistä eli se on rasva-aine, joka sisältää fosfaattiryhmiä. Lesitiini tukee ja vahvistaa ihon luonnollista lipidisuojavaippaa, sillä se on ihon solukalvon luonnollinen aineosa. Lisäksi se tehostaa ihon aineenvaihduntaa, pehmentää, elvyttää, kiinteyt­tää ja tasoittaa ihoa ja lisää sen kosteuspitoisuutta. 7 ml.

NIACIN Vitamin B3

Niasiinampulli sisältää monivaikutteista B3-vitamiinia. B3-vitamiini eli niasiiniamidi sopii ihon monenlaisten häiriötilojen, kuten tummien läiskien, aknen ja ruusufinnin hoitoon. Se lisää ihon keramidien tuotantoa, mikä vähentää kosteuden haihtumista iholta ja vahvistaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. B3-vitamiinilla on ihon kollageenisynteesiä aktivoiva vaikutus, mikä tekee siitä ihanteellisen täsmähoitoaineen myös ikääntyvälle iholle. 7 ml

Vitamin A

A-vitamiiniampulli sopii herkän, normaalin tai rasvoit­tuvan, ikääntyneen, ennenaikaisesti vanhentuneen ja auringon rasittaman ihon hoitoon. A-vitamiini on ihonsuojavitamiini ja antioksidantti, joka tehostaa ihon uusiutumista, mikroverenkiertoa ja kollageenisyntee­siä, kosteuttaa, tasoittaa kuivuudesta johtuvia ryppy­jä ja lisää ihon joustavuutta. 7 ml.

Vitamin E

E-vitamiiniampulli sopii normaalin, rasittuneen, au­ringolle altistuneen ja kosteuden puutteesta kärsiväl­le iholle. E-vitamiini suojaa ihoa vapaiden radikaalien ja UV-säteiden haittavaikutuksilta sekä korjaa jo syn­tyneitä vaurioita. Se myös lisää ihon kosteuspitoisuutta ja edistää ihon uusiutumista. Sisältää lisäksi mm. hyaluronihappoa, D-pantenolia, allantoiinia ja mai­tohappoa. 7 ml.

Vitamin E 100% Natural

Ampulli sisältää 100 % luonnollista kasvipohjaista E­vitamiiniasetaattia. Se sopii sopii ympäristön rasittei­den vaurioittamalle iholle, esim. kuivan ja auringon rasittaman ihon hoitoon. E-vitamiini suojaa ihoa va­paiden radikaalien ja UV-säteiden haittavaikutuksilta sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita. Se myös lisää ihon kosteuspitoisuutta ja edistää ihon uusiutumista. 7 ml.