Puhdistustuotteet

Puhdistustuotteet

Kasvojen päivittäinen puhdistus on perusta ihon hyvinvoinnille ja nuorekkaalle heleydelle. SkinIdent – puhdistustuotteet poistavat iholta tehokkaasti ja samalla hellävaraisesti meikin sekä epäpuhtaudet sen luonnollista hydrolipidikalvoa.

Cleansing Milk

Ylellisen tunteen jättävä, hellästi mutta tehokkaasti puhdistava emulsio, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää runsaasti arvokkaita raaka-aineita mm. E-vitamiinia, hyaluronihappoa ja lesitiiniä. 200 ml / 75 ml.

Cleansing Milk Special

Ylellinen, vaativalla iholle tarkoitettu puhdistusemulsio. Poistaa iholta ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. E-vitamiini, Hyaluronihappo ja Lesitiini tasapainottavat ihoa hellävaraisesti. Puhdistusemulsio voidaan poistaa iholta kasvoveden kanssa. 200 ml / 75 ml.

Facial Cleanser

Erittäin hellävarainen, ihoidenttisiin ainesosiin pohjautuva puhdistusgeeli. Suojaa ihoa kuivumiselta. Hoitaa ihoa ihonsukuisten lipidien ansiosta. Puhdistusgeeli voidaan poistaa iholta kasvoveden avulla. 200 ml / 75 ml.

Facial Tonic

Raikastaa ja puhdistaa ihon syvältä huokosista asti, rasittamatta ihoa. Alkoholiton kasvovesi virkistää ja raikastaa ihoa sekä ylläpitää sen luonnollista pH-ja kosteuspitoisuutta. Sisältää pantenolia ja hyaluronihappoa. Täydentää erinomaisesti SkinIdent sarjan puhdistusemulsiota. 200 ml / 75 ml.

Facial Tonic Special

Puhdistaa ja virkistää ihoa syvältä huokosista asti. Tuotteen sisältämät panthenol, proline ja hyaluronihappo hoitavat ihoa ja antavat hyvän pohjan muille SkinIdent-hoitotuotteille. Täydentää erinomaisesti SkinIdent sarjan Cleansing Milk Special  puhdistusemulsiota. Käytä tuotteita yhdessä saavuttaaksesi parhaan mahdollisen hyödyn. 200 ml / 75 ml.

.