Hoitovoiteet

Hoitovoiteet

Kaikkia Skinident-hoitovoiteita voidaan käyttää myös sellaisenaan ilman edeltävää liposomigeeliä. Kuitenkin monikerrosliposomeja ja muita syvävaikutteisia aineosia sisältäviä liposomigeelejä suositellaan kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan parhain mahdollisin menetelmin. Liposomit eivät ainoastaan kosteuta poikkeuksellisen tehokkaasti, vaan ne myös edistävät muiden vaikutusaineiden imeytymistä ihoon. Liposomigeelien vaikutukset näkyvät nopeasti ihon terveyden ja ulkonäön selkeänä paranemisena.

CERAMID CREAM for Oily and Normal Skin

Rasvoittuvan ja normaalin ihon nopeasti vaikuttava hoitovoide, joka sisältää keramideja, ureaa, lesitiiniä ja hyaluronihappoa. Voide tasapainottaa ihon suojatoimintoja ja ehkäisee ihon kuivumista. 30 ml.

CERAMID CREAM for Dry Skin

Kuivan ihon keramidivoiteessa on samat tehokkaasti suojaavat ja hoitavat vaikutusaineet kuin edellisessä voiteessa, mutta voiteen rasvapitoisuus on selvästi korkeampi. Tästä syystä se sopii varsinkin kuiville ihotyypeille. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

VITAMIN CREAM for Oily and Normal Skin

Rasvoittuvan ja normaalin ihon hoitovoide sisältää runsaasti vaikutusaineita, kuten E-, A- ja C-vitamiineja, biotiinia ja D-pantenolia, joten se suojaa ja uudistaa ihoa samanaikaisesti. Lesitiini, allantoini ja hyaluronihappo tukevat ja täydentävät muiden ainesosien vaikutusta. 30 ml.

VITAMIN CREAM for Dry Skin

Kuivan ihon vitamiinivoide sisältää huomattavasti enemmän lipidejä kuin edellinen tuote. Se on täydellinen kuivan ihon hoitovoide, joka samanaikaisesti suojaa ja uudistaa ihoa. E-, A- ja C-vitamiinit, biotiini ja D-­pantenoli muodostavat hyaluronihapon ja lesitiinin kanssa ihanteellisen vaikutusaineiden yhdistelmän. 30 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

VITAMIN CREAM SUPER

Korkealaatuinen ja korkeatehoinen E-, A-, ja C-, ja B12 -vitamiinia, biotiinia ja D-Panthenolia sisältävä voide sekä suojaa että uudistaa ihoa.  Vitamiinien tehoa lisäävät tuotteen sisältämät lesitiini, allantoiini ja hyaluronihappo. Hoitovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, ärsyyntyneelle ja ihon suojakerroksen vaurioista kärsivälle iholle. Tuotetta voidaan käyttää myös neurodermatiittiksen ja psoriaksen hoitoon. Myös normaalilla iholla nähdään erinomaisia vaikutuksia hoitovoidetta käytettäessä.