Bionomian periaatteet

BIONOMISET DR. BAUMANN TUOTTEET

Bionomialla tarkoitetaan elämänlakiin perustuvaa tiedettä. Kaikki Bionomiset Dr. Baumann tuotteet noudattavat korkeita bionomisia valmistuskriteereitä. Tuotteiden laatu- ja valmistuskriteereinä ovat:

  • Mahdollisimman optimaalinen siedettävyys eli valmistusaineiden valinta dermatologista ja allergologista tietämystä käyttäen.
  • Erittäin huolellinen vaikutusaineiden valinta, jolloin ainesosilla on tutkitusti ja todistetusti positiivinen vaikutus iholle.
  • Valmistusaineiden täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologiaan ja anatomiaan, jolloin ne muistuttavat koostumukseltaan ihon luontaista rakennetta.
  • Ympäristön jätekuormituksen vähentäminen välttämällä ylimääräisiä pakkausmateriaaleja.
  • Eläinten oikeuksien kunnioittaminen kieltäytymällä eläinperäisten ainesosien käytöstä.

Bionomisissa Dr. Baumann tuotelinjan tuotteissa on käytetty raaka-aineina korkealaatuisia kasviöljyjä, yhdistettyinä ihonsukuisiin vitamiineihin ja bioteknisesti valmistettuihin vaikutusaineisiin. Dr. Baumann tuotteet ovat erittäin riittoisia ja usein niitä käytetäänkin vain noin puolet aiemmin totutusta voiteiden käyttömäärästä. Tuotteet tuoksuvat miellyttävän neutraaleilta. Joihinkin yksittäisiin erikoistuotteisiin on lisätty luonnon eteerisiä öljyjä, jolloin tuotteen tuoksu muotoutuu niiden mukaisesti. Bionomiset tuotteet ovat poikkeuksellisen hyvin siedettyjä ja ne sopivat erinomaisesti myös kosmetiikalle herkistyneille ja allergisille henkilöille.

Elimistömme on pysynyt lähes muuttumattomana 2000 vuoden ajan. Voimme taata ihon hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn hoitamalla sitä ihonsukuisilla tai ihoidenttisillä ainesosilla, kuten lipideillä ja vitamiineilla. Ihomme ei tarvitse markkinoille jatkuvasti ilmestyviä uusia ”trendikkäitä” hokkuspokkus- aineita tai esimerkiksi hajusteita voidakseen hyvin. Useat elimistöllemme vieraat ainesosat, kuten säilöntäaineet ja haitalliset kemialliset UV-suoja-aineet vaurioittavat ihomme toimintaa ja saattavat olla jopa karsinogeenisiä. Ne saattavat toimia (ftalaattien tavoin) myös hormonihäiritsijöinä.

Erikoiskoulutetut Dr. Baumann kosmetologit valitsevat usein lisäksi myös SKINOLOGY erikoiskoulutuksen. Tämä koulutus antaa heille erittäin paljon lisätietoa kosmetiikassa käytetyistä haitallisista aineista ja niiden vaikutuksesta ihoon ja elimistöön sekä niiden vaikutuksiin solutasolla.

Erikoiskoulutettu ja sertifioitu Dr. Baumann kosmetologisi on paras ystäväsi ja neuvonantajasi, kun haluat tarjota parhainta ja turvallisinta hoitoa ihollesi.

Oikein suunniteltu kotihoito antaa sinulle parhaat mahdolliset hoitotulokset. Ihonhoitoa suunniteltaessa päivittäin käytetyt ihonhoitotuotteet ovat aina se perusta, mistä tulisi aloittaa. Voit aina luottaa Dr. Baumann kosmetologien suunnittelemaan hoito-ohjelmaan!