Puhdistustuotteet

Puhdistustuotteet

Dr. Baumann – puhdistustuotteet soveltuvat erittäin hyvin päivittäiseen ihon puhdistukseen kaikille ihotyypeille. Puhdistusemulsioita suositellaan käytettäväksi normaalille, kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Seka- ja rasvaisen ihon puhdistukseen soveltuu parhaiten mieto, hieman vaahtoava Cleansing Gel – puhdistusgeeli.

Cleansing Milk / Cleansing Milk Special

Mieto, mineraaliöljytön puhdistusemulsio, joka puh­distaa ihon hellävaraisesti, mutta perusteellisesti. Säi­lyttää ihon terveen rasvapitoisuuden. Sopii kaikille ihotyypeille ja hyvän siedettävyytensä vuoksi myös silmämeikin puhdistukseen. Cleansing Milk Special soveltuu myös erityisen herkälle iholle. 200ml / 75 ml.

Cleansing Gel

Mieto puhdistusgeeli, joka ei kuivata ihoa. Sopii kai­kille, jotka haluavat käyttää kevyesti vaahtoavaa puhdistustuotetta. Puhdistusgeeliä suositellaan ensisi­jaisesti normaalille, seka-ja rasvoittuvalle iholle. 200 ml / 75 ml.

 

Facial Tonic Lotion Special

Kosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille. Alkoholiton. 200 ml / 75 ml.

Facial Tonic Lotion For Dry Skin / Normal and Oily Skin

Kuivalle iholle sekä normaalille, seka- ja rasvaiselle iholle. Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja pa­lauttaa ihon normaalin pH-arvon. Kirkastaa ja virkis­tää ihoa. Ihotyypin mukaisen kasvoveden käyttö valmistaa ihon vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet. Molemmat kasvovedet ovat alkoholittomia. 200 ml.

Anti-Comedo Lotion pH 4,8

Supistava kasvovesi palauttaa ihon normaalin pH-ar­von, supistaa ihohuokosia, virkistää ja desinfioi kevy­esti. Sopii suurihuokoiselle, epäpuhtaalle ja tuleh­tuneelle iholle. 200 ml.