Silmänympärysiholle

Silmänympärysihon hoitoon tarkoitetut tuotteemme ovat koostumukseltaan erittäin kevyitä, mutta silti hoitavia.  Dr. Baumann – silmänympärysvoiteella ja – geelillä on myös silmämeikkiä kiinnittävä vaikutus. Erittäin kuivan silmänympärysihon hoitoon suosittelemme levittämään ensin ohuen kerroksen kosteuttavaa silmänympärysgeeliä ja lisäämään sen jälkeen iholle silmänympärysvoiteen lisäsuojaa antamaan.

Eye Cream

Runsas voide, joka sisältää jojobaöljyä, E- ja A-vitamiineja sekä B5-provitamiineja. Ravitsee silmien ympärillä olevaa herkkää ja kuivaa ihoa, sekä taistelee juonteiden syntymistä vastaan. 15 ml / 7 ml.

Eye Gel

Öljytön geeli, joka sisältää seramideja, hyaluronihappoa ja E-vitamiinia. Eye Gel kosteuttaa silmänympärysihoa todella tehokkaasti ja palauttaa ihon elastisuuden. Öljytön koostumus tekee tuotteesta sopivan myös pitkäkestoisen meikin pohjana. 15 ml / 7 ml.

Eye Make Up Remover

Mieto puhdistusemulsio hellävaraiseen silmämeikin poistoon. Se sisältää runsaasti ravitsevia vaikutusaineita, kuten ihomukaisia öljyjä, E-vitamiinia ja kosteuttavia ainesosia. Ei sisällä mineraaliöljyjä. 75 ml.