BeauCaire

BeauCaire tarjoaa täysin uudenlaista laatua verrattuna muihin niin sanottuihin ”orgaanisiin” tuotteisiin. Jotkin ”orgaaniset” kosmetiikka-sarjat sisältävät kemiallisia säilöntäaineita eikä kaikki niissä käytetyt luonnolliset ainesosat ole hyväksi iholle. Me huomioimme tuotekehittelyssä kuitenkin ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulman. Bionomisen kosmetiikan perusperiaatteet ovat:

  • tuotteiden optimaalinen siedettävyys eli valmistusaineiden valinta dermatologista ja allergiologista tietämystä hyväksi käyttäen.
  • huolellinen vaikutusaineiden valinta , jolloin vaikutusaineilla on tutkitusti ja todistetusti positiivinen vaikutus iholla.
  • valmistusaineiden täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologiaan ja anatomiaan , kehittämällä vaikutusaineita jotka muistuttavat koostumukseltaan ihon luontaista rakennetta.
  • ympäristön kuormituksen vähentäminen välttämällä liiallisia pakkausmateriaaleja
  • eläinten kunnioittaminen kieltäytymällä eläinperäisten ainesosien käytöstä

Hajusteet ja lukuisat kemialliset säilöntäaineet ovat yleisimpiä kosmeettisista valmisteista johtuvien yliherkkyysreaktioiden aiheuttajia. Tämän vuoksi BeauCaire-tuotteiden yliherkkyysriski halutaan pitää erityisen alhaisena. Dr. Baumann-tutkimuslaboratorioissa on tehty perusteellista työtä, jotta tuotteet tuoksuisivat miellyttäviltä ilman hajusteita  ja säilyisivät pitkään ilman kemiallisia säilöntäaineita. Äärimmäisen vaikeaa tämä on liposomituotteiden osalta. Olemme kuitenkin onnistuneet kehittämään voiteiden lisäksi – maailman ensimmäisenä valmistajana – myös monikerrosliposomeja sisältäviä hoitotuotteita, jotka tuoksuvat hyvältä ilman hajusteita ja säilyvät pitkään ilman kemiallisia säilöntäaineita.

BeauCaire – kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. Tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjaisia luonnonöljyjä, mutta eivät mineraali- tai vuoriöljyjä, kuten parafiinia. BeauCaire-hoitotuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineksia, joita iho luonnostaankin sisältää. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Ihoa hoidetaan yksinkertaisesti ihon omilla rakennusaineilla. Mikä olisikaan luonnollisempaa!

Voit ladata BeauCaire tuote-esitteen tästä