Ihonhoitonaamiot

Ihonhoitonaamiot

Dr. Baumann – ihonhoitonaamiot täydentävät ihonhoitosi. Voit valita juuri ihotyyppisi mukaisen naamion. Naamioita suositellaan käytettäväksi yhdessä ihotyyppisi mukaisen kuorinnan kanssa, jolloin hoidon vaikutus tehostuu. Voit ladata ”Ampullit ja naamiot” – esitteen tästä!

Aloe Vera Mask

Aloe Veraa ja yrttejä sisältävä naamio lievittää ärsytystä ja rauhoittaa herkkää, rasittunutta, punoittavaa, epäpuhdasta ja akneihoa. Tasapainottaa talineritystä ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista. Rauhoit­tavien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta se sopii erittäin hyvin käytettäväksi myös aurin­gonoton jälkeen. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Liposome Mask

Tehokkaat monikerrosliposomit, aloe vera, makadamiaöljy, hyaluronihappo, A- ja E-vitamiinit sekä D-pantenoli ta­sapainottavat talineritystä, vilkastuttavat verenkiertoa, kiin­teyttävät sekä lisäävät ihon joustavuutta ja kosteuspitoisuutta selvästi. Liposominaamio sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja ärtyneelle iholle. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Cream Mask for Dry Skin

Kuivan ihon voidenaamiota suositellaan, kun ihon pin­nan rasvapitoisuus on liian alhainen ja kun iho tarvitsee lisäkosteutta ja hoitavia vaikutusaineita. Naamio irrottaa kuollutta ihosolukkoa, elvyttää, puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Jojobaöljy, maitohappo, laktaatti ja basilikaöljy kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. 50 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Cream Mask for Oily and Impure Ski

Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon voidenaamio sisältää kaoliinisavea, titaanidioksidia, piimaata, jojobaöljyä ja seesamiöljyä, jotka rauhoittavat, puhdistavat, irrotta­vat kuollutta ihosolukkoa ja imevät itseensä iholta ylimääräistä rasvaa. Iho tuntuu virkistyneeltä, pehmeältä ja puhtaal­ta. Säännöllisesti käytettynä naamio vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa. 50 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa