Monikerrosliposomit

Iho mallina.


Dr. Baumann monikerrosliposomit muodostuvat samoista lipideistä, kuin ihmisen ihosolut. Käyttämämme lipidit ja seramidit ovat tärkeitä solunväliaineen ainesosia. Dr. Baumann liposomituotteet hoitavat ihoasi juuri samoilla ainesosilla, joita siellä luonnostaan esiintyy ja ovat tämän vuoksi ihosi hyväksymiä. Yksinkertaistettuna: hoidat ihoasi iholla! Voitko löytää ihollesi mitään sen luonnollisempaa? On tärkeää muistuttaa vielä, että liposomituotteemme ovat säilöntäaineettomia ja hajusteettomia. Nyt ymmärrät, miksi tuotteemme ovat niin tehokkaita ja hyvin siedettyjä! Emme hyväksy yleisesti luomukosmetiikan kriteerejä, koska tuotteet saavat sisältää kemiallisia säilöntäaineita. Vaatimamme laatukriteerit noudattavat Bionomisia laatuvaatimuksia.

Monikerrosliposomit: Erikoisvaikutusaine ja vaikutusainekuljettaja

Monikerrosliposomeilla on osoitettu olevan monia positiivisia vaikutuksia ihoon. Ne pystyvät kuljettamaan monia tärkeitä vaikutusaineita, kuten ihoystävällisiä vitamiineja syvälle ihoon. Ne myös kosteuttavat ihoa erittäin tehokkaasti hyvin lyhyellä aikavälillä. Liposomit ovat ihonsukuisia aineita, jotka kosteutta vapauttavien ominaisuuksiensa lisäksi toimivat tärkeinä vaikutusainekuljettajina. Ne omaavat kyvyn kuljettaa mukanaan muita ihoystävällisiä ainesosia, kuten vitamiineja syvälle ihon eri kerroksiin. Koska ne imeytyvät tehokkaasti ihoon, ne omaavat myös riskin. Tämän vuoksi on ymmärrettävää, että liposomituotteemme ovat säilöntäaineettomia ja hajusteettomia.

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että päivittäin kaksi kertaa iholle levitetty monikerrosliposomituote lisää ihon kosteuspitoisuutta jo hyvin lyhyellä aikavälillä.

Nämä tutkimustulokset on dokumentoitu esimerkiksi seuraavissa tieteellisissä julkaisuissa: “Haut und Liposome” (Skin and Liposomes) (1992) by Dr. Ghyczy et al. and “Beeinflussung der Hautfeuchtigkeit durch Liposomen” (The impact of liposomes on the moisture of the skin) / SöFW 10/92 by Dr. Röding et al.