Jalkojen ja säärten hoito

Jalkojen ja säärten hoito

Jalat altistuvat päivittäin rasitukselle, joten niiden säännöllinen hoito on erittäin tärkeää. Dr. Baumann – jalkojenhoitotuotteet sisältävät samoja arvokkaita öljyjä ja vaikutusaineita kuin kasvojen hoitoon tarkoitetut tuotteet.

Foot Bath

Puhdistava ja virkistävä jalkakylpy, joka sisältää tee­puuta ja muita eteerisiä öljyjä. Ehkäisee hajun­muodostusta. Rentouttaa ja virkistää väsyneitä jalkoja. 200 ml.

Foot Cream Tea Tree Oil

Raikastava jalkavoide ehkäisee jalkasientä ja hajun­muodostusta sekä raikastaa ja pehmentää jalkojen kar­keaa ihoa. 75 ml.

Chaps Cream

Täyteläinen erikoisvoide jalkapohjien kuivalle, karkealle ja sarveistuneelle iholle. Sisältää pehmentäviä ja raikastavia ainesosia, kuten karitevoita ja eukalyp­tusöljyä. Säännöllisesti käytettynä tekee karkeista, sarveistuneista jalkapohjista jälleen sileät, pehmeät ja kevyen tuntuiset. Sopii myös jalkojen hierontaan. 75 ml.

Leg Lotion Horse-Chestnut

Tehokkaasti vaikuttava, kevyt jalkojenhoitoemulsio, joka sisältää hevoskastanjaa. Sopii erityisesti suoni­kohjuihin ja suonenvetoon taipuville jaloille. Virkis­tää painavia, väsyneitä jalkoja pitkän päivän jälkeen. 200 ml.

Chaps Cream Super

Uusi superrunsas jalkavoide sopii paitsi kuiville jaloille niin vaikeiden kovettumien ja halkeilevien kantapäiden hoitoon. Ureaa 8 % sisältävä koostumus hoitaa ihon huikean pehmeäksi ja sopii myös jalkahierontaan. 75 ml.