Dr. Baumann

Esikuvana luonto

DR. BAUMANN-kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. DR. BAU­MANN-tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjai­sia luonnonöljyjä, mutta eivät mineraali- tai vuoriöl­jyjä, kuten parafiinia. DR. BAUMANN-hoitotuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineksia, joita iho luon­nostaankin sisältää. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Ihoa hoidetaan yksinkertaisesti ihon omilla rakenneaineilla. Mikä oli­sikaan luonnollisempaa!

Edellytyksenä on kuitenkin, ettei hoitotuotteissa käytetä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita. Tällä perusteella on helppo ymmärtää, että DR. BAUMANN ­kosmetiikan positiiviset vaikutukset näkyvät ja tuot­teet sopivat herkimmillekin ihotyypeille.

DR. BAUMANN-kosmetiikka on suunniteltu erityisesti vaativille ja laatutietoisille kuluttajille. Tuotteiden tut­kimuksesta ja kehittämisestä vastaavat pätevät tiede­miehet ja tutkijat. Tuloksena ovat huippulaadukkaat, bionomiset ihonhoitotuotteet, jotka on kehitetty her­kän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen. DR. BAUMANN-tuotteet sopivat kuitenkin kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan laadukkailla, vaikuttavilla ja turvallisilla tuotteilla. Johtavana periaatteena on asi­akkaan ihonhoidosta saama hyöty eikä sopeutuminen kosmetiikan vaihtuviin muoti-ilmiöihin, joiden hyöty kuluttajalle on usein vähintäänkin kyseenalainen.

Voit ladata Dr. Baumann tuote-esitteen tästä