Anti Aging

Todellista suojaa ihon ikääntymistä vastaan

Rehellinen ja realistinen tosiasia on, että ihon geneettiseen vanhenemiseen ei voida juurikaan vaikuttaa. Ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen voimme kuitenkin vaikuttaa, sillä ikääntyminen ei johdu pelkästään geeneistämme vaan siihen vaikuttavat myös ympäristöntekijät, ruokavaliomme, elämäntapamme ja käyttämämme ihonhoitotuotteet. (Ympäristönvaikutuksista, ravinnosta ja elämäntavoista puhuttaessa olemme tehneet informatiivisia esitteitä kuten ”Nauti Auringosta” ja ”Ravinto osaksi terveyttä ja ihonhoitoa” esitteet. Nämä esitteet ovat saatavilla Dr. Baumann hoitolastasi. Voit myös ladata ne nettisivuiltamme!)

Tieteellisin perustein kehitetyt, ihon ikääntymistä ehkäisevät Anti Aging tuotteet eivät edusta samoja periaatteita, kuin mitä olemme tottuneet Anti Aging tuotteiden mainonnassa kuulemaan.  Todelliset Anti Aging tuotteet täyttävät tarvittavat tieteelliset ja ihotautiopilliset kriteerit.

  1. Yksikään ihonhoitotuotteissa käytetty ainesosa ei saisi olla ihon ikääntymistä edistävä. Useat ihonhoitotuotteet sisältävät säilöntäaineita, joiden ihon vanhenemisprosessia kiihdyttävä vaikutus on jo todistettu vuonna 2006, Kioton Yliopistossa tehdyssä tieteellisessä tutkimuksessa.
  2. Ihonhoitotuotteissa ei tulisi käyttää ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergioita tai ihosairauksia. Parfyymit, hajusteet ja eteeriset öljyt ovat yleisimpiä allergioiden aiheuttajia kosmetiikassa. Kuitenkin kaikki ainesosat, jotka eivät ole ”ihoystävällisiä” voivat aikaansaada ihon herkistymistä ja allergisen reaktion. Tämän vuoksi terveellisin ja turvallisin keino välttää allergioita on käyttää ihoidenttisiä ja ihossa luonnostaan esiintyviä ainesosia sisältäviä ihonhoitotuotteita.
  3. Monet uskovat, että kaikki luonnosta peräisin olevat ainesosat ovat aina iholle terveellisiä ja hyviä. Tästä on tullutkin jo trendi tarkasteltaessa kosmetiikkayhtiöiden mainontaa viime vuosien ajalta. Monet näistä ainesosista kuitenkin aikaansaavat usein allergisia reaktioita ja ihosairauksia. Usein kosmetiikassa käytetyt hajusteet ja eteeriset öljyt kuuluvat. ns. luonnollisiin ainesosiin. Parabeenien tavoin säilöntäaineina käytetyt bentsoe- ja sorbiinihappo luetaan myös ns. ”luonnosta peräisin oleviin” ainesosiin. Tämän vuoksi on tärkeää ymmärtää, että immuunijärjestelmämme ei erota toistaan luonnollista ja synteettistä ainesosaa, vaan kehoidenttisen ja elimistölle täysin vieraan ainesosan. DR. BAUMANN tutkijat ja monet muutkaan tutkijat eivät pidä luonnonkosmetiikkaa suunnannäyttäjänä ihonhoidossa. DR. BAUMANN tutkimuksien tavoitteena on selvittää mikä on terveellistä ja epäterveellistä iholle ja elimistölle.
  4. Ihonhoitotuotteissa käytettyjen ainesosien tulisi tukea ja vahvistaa ihon luontaisia toimintoja sekä uudistaa ja suojata sitä. Ihoidenttiset lipidit vahvistavat optimaalisesti epidermiksen suojakerrosta saaden aikaan täydellisesti kosteutetun ja kauniin ihon. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että erityiset vitamiinit ja niiden oikea annostus suojaavat näkyvästi ihoa ja uudistavat sitä luonnollisella tavalla.

Päätelmä: Juuri nämä kriteerit ovat olleen SkinIdent® ihonhoitosarjan luomisen perusteina. Dr. Baumannin 14 vuoden tutkimustyö saavutti läpimurron vuonna 2003. SkinIdent® on ensimmäinen ja ainoa ihonhoitosarja maailmassa, jonka koostumus sisältää vain täysin ihoidenttisiä ainesosia ja vitamiineja. SkinIdent® vastaa kaikkia edellä mainittuja ihonhoidollisia kriteerejä ja tarjoaa todellisen hoidon ikääntymistä vastaan oman perimämme sallimissa rajoissa.

Voit ladata ”Todellista suojaa ihon ikääntymistä vastaan” – esitteen tästä!!