Hiustenpesu ja -hoito

Hiustenpesu ja -hoito

Shampoo

Erittäin mieto shampoo puhdistaa ja hoitaa hiukset sekä päänahan. Yrttiuute rauhoittaa kutisevaa ihoa sekä vä­hentää hilseen muodostumista ja hiusten sähköisyyttä. Hoitavista ainesosista huolimatta ei tee hiuksia raskaan tuntuisiksi. Pesun jälkeen suositellaan Conditioner Spe­cial-hoitoainetta. 200 ml / 75 ml.

Conditioner Special

Hiustenhoitoaine parantaa hiusten kammattavauutta. Säännöllisesti käytettynä hoitoaineen sisältämä D-­pantenoli ja muut vaikutusaineet tekevät hiuksista kiil­tävät. Makadamiapähkinäöljy hoitaa hiuksia ja päänah­kaa tekemättä hiuksia raskaan tuntuisiksi. 200 ml. / 75 ml.

Hair Revitalising Lotion

Erikoistuote hiusten ja päänahan päivittäiseen hoitoon. Sopii erityisesti harvenevien hiusten ja ennenaikaises­ti harmaantuvien hiusten hoitoon. Sisältää biotiiniä (H-vitamiini) ja D-pantenolia. 200 ml / 75 ml.

Hair Mask

Hiusnaamio 200 ml

Styling Mousse        UUSI!

Vahvistava muotovaahto antaa pitkäkestoista tuuheutta ja vahvaa pitoa hiuksille ja sopii ihanteellisesti päivittäiseen käyttöön hiustenpesun jälkeen. Saat luonnollisen näköiset hiukset ilman tahmeutta. Tuotteen sisältämä provitamiini B5 hoitaa ja suojaa hiuksia. Levitä pieni määrä muotovaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile hiustenkuivaajalla tai muulla tavoin. Voit myös levittää muotovaahtoa kuiviin hiuksiin ja muotoilla ne haluamallasi tavalla. 175 ml.

Hairspray        UUSI!

Hiuskiinne vahvistaa hiuksia ja tarjoaa erittäin vahvan ja pitkäkestoisen pidon kampauksille. Mikäli haluat tiettyyn osaan lisävolyymia, suihkuta hiuskiinnettä käsiisi ja muotoile hiukset sormin. Hiuskiinne hoitaa ja suojaa hiuksiasi tuotteen sisältämän biotiinin ja provitamiini B5:n avulla. 125 ml.