Monikerrosliposomit

Monikerrosliposomit

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että moniker­rosliposomien käyttö kahdesti päivässä lisää ihon kosteuspitoisuutta huomattavasti jo lyhyen ajan kulut­tua. Liposomit muistuttavat koostumukseltaan ihon luonnollisia rakenneosia. Ne kosteuttavat ihoa sekä kuljettavat ihoon vaikutusaineita, kuten A-ja E-vitamiinia sekä D-pantenolia.

Sopivuus erilaisille ihoille

Koska monikerroksisten liposomien lipidiaineosia esiintyy luonnostaan ihosolujen rakenteessa, ne sopi­vat herkimmillekin ihoille. Kemiallisten säilön­täaineiden ja hajusteiden välttäminen allergiariskien minimoimiseksi on itsestäänselvyys DR. BAUMANN-kos­metiikassa.

Käyttö

Liposomeja sisältävät syvävaikutteiset hoito­yhdisteet eli Liposome Multi Active-geelit muo­dostavat DR. BAUMANN-kosmetiikan ainutlaatuisen perustan, joka eroaa muista kosmetiikkasarjoista. Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään liposo­migeeli, joka kuljettaa ihoon kosteutta ja vaikutus­aineita. Liposomihoidon jälkeen iholle levitetään ihotyypin mukainen hoitovoide. Liposomigeelit ovat siedettävyydeltään niin hyviä, että niitä voi­daan käyttää jopa herkän silmänympärysihon hoi­toon).

Sarjassa on kahdeksan erilaista Liposome Multi ­Active-geeliä, jotka yhteisten perusvaikutusai­neiden lisäksi sisältävät erityisiä vaikutusaineita kunkin ihotyypin ja -ongelman hoitoon. Lipo­somigeelit sisältävät mm. A-ja E-vitamiineja, pantenolia, allantoinia, seesami-, jojoba- ja helokkiöljyjä ja runsaasti monikerroslipo­someja, jotka kohottavat ihon kosteuspitoisuutta merkittävästi.

Liposome Multi Active Chamomile

Kamomillaa sisältävä syvävaikutteinen liposomigeeli sisältää perusvaikutusaineiden lisäksi mm. kamomil­laöljyä, joka rauhoittaa, lievittää tulehduksia ja edistää ihon uusiutumista. Suositellaan ensisijaisesti ärtyneelle tai herkälle normaalille, hieman rasvoittuvalle tai kui­vuuteen taipuvalle iholle. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Liposome Multi Active Vitamin E+C

Erittäin korkea antioksidanttisten ihon­suojavitamiinien (A-, E- ja C-vitamiini) pitoisuus vah­vistaa ja korjaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ym­päristön rasitteilta, esim. auringon säteilyltä ja vapailta radikaaleilta. Se ei kuitenkaan korvaa varsinaisia auringonsuojavoiteita. Suositellaan kaikille rasit­tuneille tai UV-säteilylle altistuneille ihotyypeille. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Liposome Multi Active Ceramid

Keramidit ovat yhdessä liposomien fosfolipidien kanssa solunväliaineen luonnollisia rakenneosia. Syvävaikutteinen liposomigeeli kuljettaa ihoon keramideja ja fosfolipidejä ja parantaa siten ihon ra­kennetta ja vastustuskykyä. Suositellaan erityisesti pintakuivalle, hilseilevälle iholle, jonka sarveiskerros on paksuuntunut. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Liposome Multi Active Light

Kevyt, syvävaikutteinen liposomigeeli sisältää samat vaikutusaineet kuin Liposome MultiActiv Ceramid, mutta vähemmän öljyjä ja liposomeja. Sopii seka- ja rasvaiselle iholle, lämpimään ilmastoon sekä totutet­taessa ihoa liposomituotteisiin. Öljypitoisuus on vain 6,6%. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Liposome Multi Active Super Cure

Syvävaikutteinen liposomigeeli sisältää runsaasti mo­nikerroksisia liposomeja (20 %), nanosomeja (12 %), keramideja (8 %), helokkiöljyä, jojobaöljyä, A-ja E-­vitamiineja sekä D-pantenolia. Erittäin tehokas hoito vaativalle, rasittuneelle iholle kuuriluontoiseen käyt­töön. Sopii kaikille ihotyypeille yhdessä hoitovoiteen kanssa ja rasvoittuvalle iholle sellaisenaan. Super Cream hoitovoiteen kanssa käytettynä todellinen ihon tehohoitotuote. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa