Monikerrosliposomit

Monikerrosliposomit

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että moniker­rosliposomien käyttö kahdesti päivässä lisää ihon kosteuspitoisuutta huomattavasti jo lyhyen ajan kulut­tua. Liposomit muistuttavat koostumukseltaan ihon luonnollisia rakenneosia. Ne kosteuttavat ihoa sekä kuljettavat ihoon vaikutusaineita, kuten A-ja E-vitamiinia sekä D-pantenolia.

Sopivuus erilaisille ihoille

Koska monikerroksisten liposomien lipidiaineosia esiintyy luonnostaan ihosolujen rakenteessa, ne sopi­vat herkimmillekin ihoille. Kemiallisten säilön­täaineiden ja hajusteiden välttäminen allergiariskien minimoimiseksi on itsestäänselvyys DR. BAUMANN-kos­metiikassa.

Käyttö

Liposomeja sisältävät syvävaikutteiset hoito­yhdisteet eli Liposome Multi Active-geelit muo­dostavat DR. BAUMANN-kosmetiikan ainutlaatuisen perustan, joka eroaa muista kosmetiikkasarjoista. Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään liposo­migeeli, joka kuljettaa ihoon kosteutta ja vaikutus­aineita. Liposomihoidon jälkeen iholle levitetään ihotyypin mukainen hoitovoide. Liposomigeelit ovat siedettävyydeltään niin hyviä, että niitä voi­daan käyttää jopa herkän silmänympärysihon hoi­toon).

Sarjassa on kahdeksan erilaista Liposome Multi ­Active-geeliä, jotka yhteisten perusvaikutusai­neiden lisäksi sisältävät erityisiä vaikutusaineita kunkin ihotyypin ja -ongelman hoitoon. Lipo­somigeelit sisältävät mm. A-ja E-vitamiineja, pantenolia, allantoinia, seesami-, jojoba- ja helokkiöljyjä ja runsaasti monikerroslipo­someja, jotka kohottavat ihon kosteuspitoisuutta merkittävästi.

Liposome Multi Active Chamomile

Kamomillaa sisältävä syvävaikutteinen liposomigeeli sisältää perusvaikutusaineiden lisäksi mm. kamomil­laöljyä, joka rauhoittaa, lievittää tulehduksia ja edistää ihon uusiutumista. Suositellaan ensisijaisesti ärtyneelle tai herkälle normaalille, hieman rasvoittuvalle tai kui­vuuteen taipuvalle iholle. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Liposome Multi Active Vitamin E+C

Erittäin korkea antioksidanttisten ihon­suojavitamiinien (A-, E- ja C-vitamiini) pitoisuus vah­vistaa ja korjaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ym­päristön rasitteilta, esim. auringon säteilyltä ja vapailta radikaaleilta. Se ei kuitenkaan korvaa varsinaisia auringonsuojavoiteita. Suositellaan kaikille rasit­tuneille tai UV-säteilylle altistuneille ihotyypeille. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Liposome Multi Active Ceramid

Keramidit ovat yhdessä liposomien fosfolipidien kanssa solunväliaineen luonnollisia rakenneosia. Syvävaikutteinen liposomigeeli kuljettaa ihoon keramideja ja fosfolipidejä ja parantaa siten ihon ra­kennetta ja vastustuskykyä. Suositellaan erityisesti pintakuivalle, hilseilevälle iholle, jonka sarveiskerros on paksuuntunut. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Liposome Multi Active Light

Kevyt, syvävaikutteinen liposomigeeli sisältää samat vaikutusaineet kuin Liposome MultiActiv Ceramid, mutta vähemmän öljyjä ja liposomeja. Sopii seka- ja rasvaiselle iholle, lämpimään ilmastoon sekä totutet­taessa ihoa liposomituotteisiin. Öljypitoisuus on vain 6,6%. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa.

Liposome Multi Active Super Cure

Syvävaikutteinen liposomigeeli sisältää runsaasti mo­nikerroksisia liposomeja (20 %), nanosomeja (12 %), keramideja (8 %), helokkiöljyä, jojobaöljyä, A-ja E-­vitamiineja sekä D-pantenolia. Erittäin tehokas hoito vaativalle, rasittuneelle iholle kuuriluontoiseen käyt­töön. Sopii kaikille ihotyypeille yhdessä hoitovoiteen kanssa ja rasvoittuvalle iholle sellaisenaan. Super Cream hoitovoiteen kanssa käytettynä todellinen ihon tehohoitotuote. 75 ml.

Saatavana myös 10 ml:n matkakoossa

Liposome Multi Active Essential

Miellyttävän ohut ja nopeasti imeytyvä yleisliposomi normaalille ja pintakuivalle iholle. Tuotteen sisältämät sodium hyaluronaatti ja urea ylläpitävät ihon kosteuspitoisuutta. E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka estää vapaiden radikaalien vaikutusta ihosoluissa. Superkosteuttava lesitiini on välttämättömien, luonnollisten rasvahappojen lähde ja se vahvistaa myös ihon omaa suojausta.

Active Care

Erikoishoitotuote akneihon hoitoon. Käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle. Vaikeissa akne tapauksissa tuotteen alle lisätään tulehduksia estävä Liposome Tea Tree geeli. Active Care tuotteella on saatu huomattavia hoitotuloksia jo 2 – 4 päivän käytön jälkeen. 15 ml.