A-Vitamiini ampullit

Kesällä ja kesän jälkeen on syytä kiinnittää erityistä huomiota siihen, että rakastamallamme auringonvalolla on ihoa rasittava ja vanhentava vaikutus.

Yksi A-vitamiinin ehdottomasti tärkeimmistä hyödyistä on kyky tehostaa ihosolujen uusiutumista. A- vitamiini edesauttaa ihon elastiinin ja kollageenin tuotantoa sekä tasapainottaa talirauhasten toimintaa. Lisäksi se voi vähentää pigmentin muodostumista ja tasoittaa näin ihon värivirheitä.

Dr. Baumann ja SkinIdent tuotelinjojen retinyylipalmitaatti on hyvin siedetty A-vitamiinin muoto joka sopii myös herkälle iholle. A-vitamiinia sisältäviä tuotteita suositellaan käytettäväksi pääsääntöisesti illalla, koska se saattaa herkistää auringon UV-säteille. Tehokkaan korkeakertoimisen aurinkosuojavoiteen käyttöä ei saa unohtaa!

SkinIdent-linjan Vitamin E, A, Lipid-ampullin käyttöä suositellaan pääsääntöisesti yli 35 vuotiaille. Ampullin sisältämä E-vitamiini on antioksidantti, joka estää vapaiden radikaalien vahingoittavilta vaikutuksilta ihosoluissa. E-vitamiini suojaa siis ihoa ja se myös parantaa solujen kosteudensäilyttämiskykyä ja edistää ihon mikroverenkiertoa.

Löydä lähin jälleenmyyjämme

Dr. Baumann Solarium Liposome

Ihanteellinen päivetys ja ihon suojaus – kaikki yhdessä tuotteessa!

Dr. Baumann Solarium Liposome on edistyksellinen ihonhoitotuote, joka on suunniteltu tehostamaan ihon päivettymistä ja solariumin käyttöä varten. Tämä huipputuote yhdistää tehokkaat ainesosat ja liposomiteknologian, tarjoten parhaan mahdollisen rusketuksen sekä ihon suojan.

E-vitamiini – Antioksidanttinen vaikutus: Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja hidastaa ikääntymisen merkkejä. Syväkosteuttaa ihoa ja parantaa sen joustavuutta.

Liposomit – Vaikutusainekuljettaja, mahdollistaa vaikutusaineiden tehokkaan imeytymisen syvälle ihoon. Edistää solujen uusiutumista ja tukee ihon terveyttä.

Maitohappo – Poistaa kuolleita ihosoluja, tehden ihosta kirkkaamman ja sileämmän. Auttaa sitomaan kosteutta ihoon ja ylläpitää ihon luonnollista pH-tasapainoa.

Karitevoi – Erinomainen kosteuttaja, joka auttaa pitämään ihon pehmeänä ja joustavana. Se muodostaa iholle suojakerroksen, joka estää kosteuden haihtumisen ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten auringon UV-säteilyltä. Sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten A- ja E-vitamiineja. Nämä vitamiinit auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta
vaurioilta, joita auringon UV-säteet voivat aiheuttaa.

Antioksidantit myös edistävät ihon paranemista ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. Karitevoilla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa rauhoittamaan auringonpolttamaa tai ärtynyttä ihoa. Se voi myös vähentää punoitusta ja turvotusta, joita auringonotto voi aiheuttaa. Karitevoi sisältää rasvahappoja ja kasvisteroleja, jotka edistävät ihon uudistumista ja parantavat ihovaurioita.

Luonnollinen aurinkosuoja: Vaikka karitevoi ei yksinään tarjoa riittävää aurinkosuojaa, sillä on luonnollisia UV-suojan ominaisuuksia (noin SPF 3-4). Tämä voi täydentää aurinkosuojavoiteen tehoa ja antaa lisäsuojaa.

Beeta-tokofereeni on eräs E-vitamiinin muoto, joka tunnetaan erityisesti sen antioksidanttisista ominaisuuksista. Se suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Antioksidanttisena aineena beeta-tokofereeni neutraloi näitä vapaita radikaaleja ja auttaa ehkäisemään niiden haitallisia vaikutuksia. Se edistää ihosolujen uudistumista ja auttaa korjaamaan UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Beeta-tokofereeni voi auttaa vähentämään tulehdusreaktioita, joita UV-säteily voi aiheuttaa. Auttaa myös ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Se toimii synergistisesti muiden ainesosien kanssa, parantaen kokonaisvaltaista ihon suojausta.

Beta-naatriumftaatti (myös tunnettu nimellä natrium- fosfokerinaatti tai natrium-PCA) on kosteuttava ainesosa, jota käytetään laajalti kosmetiikassa ja ihonhoitotuotteissa. Se on natriumsuola, joka johdetaan pyroglutamiinihaposta, aminohapon glutamiini johdannaisesta. Beta-naatriumftaatti on luonnollinen kosteuttava tekijä (NMF), joka auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja joustavana.

Beta-naatriumftaatti on erittäin tehokas kosteuttava aine, joka auttaa sitomaan vettä ihoon. Tämä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, estäen kuivumista ja pitäen ihon pehmeänä ja joustavana. Se auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta. Tämä on tärkeää, koska vahva suojakerros estää kosteuden haihtumista ja suojaa ihoa ympäristön haittatekijöiltä, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä. Antioksidanttinen – vaikka beta-naatrium aatilla ei ole yhtä voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia kuin joillakin muilla ainesosilla, se auttaa suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Beta-naatriumftaatti on yleensä hyvin siedetty ja sopii useimmille ihotyypeille, mukaan lukien herkkä iho. Parantaa muiden aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon. Beta-naatriumftaatti auttaa säilyttämään ihon kimmoisuuden ja pehmeyden.

Löydä lähin jälleenmyyjämme

 

SkinIdent Cream Mask

Dr. Baumann SkinIdent Cream Mask on tehokas kosteuttava ja ravitseva naamio, joka hyödyntää ihoidenttisiä ainesosia. Sen sisältämät keramidit, fosfolipidit, skvalaani, E-vitamiini ja hyaluronihappo tekevät siitä erinomaisen tuotteen ihon kosteuttamiseen, suojaamiseen ja uudistamiseen. Tämä naamio sopii erityisesti herkälle ja kuivuneelle iholle, mutta se voi olla hyödyllinen kaikille ihotyypeille, jotka tarvitsevat lisäkosteutusta ja hoitoa.

Tämäkin tuote on saatavilla jälleenmyyjiltämme



After Sun Vitamin

Auringossa tai solariumissa oleskelun jälkeen käytettävä rauhoittava, ohut emulsio sekä kasvojen että vartalon iholle. Tehostaa päivetyksen pysyvyyttä ja syventää sen sävyä. Ehkäisee punoitusta ja rauhoittaa stressaantunutta ihoa sekä ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Levitä After Sun Vitamin voide iholle välittömästi auringonoton tai solariumin jälkeen. Lisää voidetta tarvittaessa, kunnes ihon ärtyneisyys häviää.

Tämäkin tuote on saatavilla jälleenmyyjiltämme

SkinIdent Self Tanning

SkinIdent Self Tanning voide on ihanteellinen kaikille niille, jotka haluavat kauniin rusketuksen ilman aurinkoa ja sen haittavaikutuksia. Se korostaa kauniisti myös auringossa jo saatua päivetystä ja hoitaa ihoa tehokkaasti auringonoton jälkeen. Loistava tuote valmistamaan ihoa auringolle ennen lomaa tai tehostamaan loman aikana saatua rusketusta. Erittäin tasaisen sävyn saavuttamiseksi iholle levitetään SkinIdent-liposomigeeli ennen itseruskettavaa voidetta.

Löydä lähin jälleenmyyjämme

Sun Solarium Vitamin

Korkealaatuinen, kevyesti ja luonnollisesti suojaava ihonhoitovoide aurinkoon ja solariumiin. Ihonsuojavitamiinit A ja betakaroteeni imeytyvät tehokkaasti ihon eri kerroksiin erittäin aktiivisten monikerrosliposomien kuljettamina. Tärkeää: Sun Solarium Vitamin ei sisällä UV-suoja-aineita ja tämän vuoksi on tärkeää käyttää lisäksi korkeakertoimisia Dr. Baumann aurinkosuojatuotteita, mikäli auringolle altistuminen on pitkäaikaista.

Tämäkin tuote on saatavilla jälleenmyyjiltämme

Kesä on saapunut. Muistathan suojata ihosi!

Auringolle altistuminen kohtuullisissa määrissä on meille terveellistä, sillä UV-säteet aikaansaavat D-vitamiinin tuotannon ihossa. Iho on kuitenkin syytä muistaa suojata.

Hyvä aurinkosuojavoide ei pelkästään suojaa ihoa vaan myös hoitaa sitä! Voimakas
altistuminen auringolle vähentää ihon talineritystä, mikä aiheuttaa ihon kuivumista.

Dr. Baumann aurinkosuojatuotteet antavat ihanteellista suojaa auringon haittavaikutuksia vastaan ja Bionomisia laatuvaatimuksia vastaavaa ihonhoitoa! Jälleenmyyjämme suosittelevat sinulle sopivimmat tuotteet myös aurinkosuojatuotteista!

Löydä lähin jälleenmyyjämme 

Self Tanning Lotion

Itseruskettava emulsio antaa kauniin rusketuksen ilman auringon haittavaikutuksia. Sopii myös auringonoton jälkeen, jolloin emulsio rauhoittaa ihoa ja syventää rusketusta. Voidaan käyttää päivittäin joko sellaisenaan tai kosteusvoiteen jälkeen. Ennen emulsiota suositel­laan Liposome Multi Active-geelin käyttöä. Tällöin emulsion sisältämien liposomien vaikutus tehostuu ja rusketuksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi. Säännöllinen kuorinta lisää rusketuksen tasaisuutta.

Tämäkin tuote on saatavilla jälleenmyyjiltämme