Varastoihin on saatu täydennystä!

DR. BAUMANN® GLUCOSAMIN AMPULLI
Glukosamiini on kehon oman hyaluronihapon esiaste ja se edistää hyaluronihapon luonnollista uudistumista. Se ylläpitää ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta pitkäkestoisesti. Pienet juonteet tasoittuvat ja iho silottuu. Glukosamiini auttaa myös vähentämään hyperpigmentaatiota ja johtaa (esim. keratinisaatiossa) ihon pinnan nopeutettuun uudistumiseen.
Erityisen sopiva ampulli ihon ennenaikaisen vanhenemisen ehkäisyyn ja kuivan sekä hilseilevän ihon hoitoon. Raaka-aine uutetaan sikurin (Cichorium intybus) juuresta.

SkinIdent® GLUCOSAMIN SUPER AMPULLI
SkinIdent Glucosamin Super ampullissa käytetään puhdasta glukosamiinia (N-asetyyli-glukosamiini), joka valmistetaan hiivasoluista fermentoimalla.
Tässä valmisteessa yhdistyvät ihoidenttisen glukosamiinin edut korkeaan kosteuttavan hyaluronihapon määrään: erinomainen juonteiden ja ryppyjen hoitamiseen sen ihoa tasoittavan vaikutuksen ansiosta. Lisäksi se toimii tyrosinaasin aktivoinnin hidastimena, estäen melaniinin tuotantoa ja on siksi hyödyllinen hyperpigmentaatiohäiriöiden hoidossa.
Erinomainen anti-ageing ampulli. Sopii myös punoittavan, hilseilevän ja kuivan ihon hoitoon. Sillä on myös alfa- ja beetahydroksiidihappojen kaltainen lievästi ihoa kuoriva ominaisuus, ilman ihoa ärsyttävää vaikutusta.

Jälleenmyyjät