Esittelyssä Kotkan Ihoterapia

Kotkan Ihoterapia aivan Kotkan keskustassa tarjoaa Sinulle henkilökohtaisen ja kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Kaikki kasvohoidot aloitetaan perusteellisella ihoanalyysillä ja korkealuokkaiset, ammatilliset Dr. Baumann -tuotteet takaavat ihollesi parhaan mahdollisen hoidon.

Kotkan Ihoterapiassa sinua palvelee ihoterapeutti, SKY-kosmetologi Jaana Himanen.  Jaanalla on pitkä kokemus yksilöllisen ihonhoidon saralta ja hän kouluttautuu jatkuvasti alan uusimpiin trendeihin. Hänen hoitolassaan saat kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen, jossa otetaan tarkoin huomioon ihosi erityistarpeet jälkihoitoa unohtamatta.

Kasvohoidoista Kotkan Ihoterapiasta saatavilla ovat mm. seuraavat hoidot:

  • Caretech RF-Cryo -hoito, joka on ihon kollageenin muodostusta lisäävä todella tehokas radiofrekvenssihoito. Se myös kutistaa löystynyttä kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja ja parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
  • Sidekudoshieronta Rejuvanessence® A.L.T., joka rentouttaa kasvojesi lihakset. Kasvoista tulee symmetrisemmät ja lihasjännitysten aiheuttamat ongelmat kuten päänsäryt, öiset hammasnarskutukset ja lihassäryt vähenevät.
  • Kiinalainen kasvojenkohotus, joka on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva kosmeettinen akupunktio. Tämä hoito vilkastaa verenkiertoa ja tehostaa kollageenituotantoa. Juonteet pienenevät ja iho kiinteytyy.
  • Mikroneulaus, jossa kasvoja käsitellään neulausrullalla. Hoito aktivoi kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostumista, sekä nopeuttaa ihosolujen uusiutumista.
  • Ultraäänihoidot, jotka pehmentävät ihomatoja ja poistavat niitä hellävaraisesti. Ultraäänellä myös aktivoidaan ja lämmitetään ihoa, jolloin rypyt ja juonteet tasoittuvat ja ihon väri kirkastuu.
  • CarboDerm-kasvohoito, joka tarjoaa ihollesi CarboDerm -terapian ensiluokkaiset ominaisuudet ilman neuloja. Tässä hoidossa CO2 kulkeutuu ja imeytyy ihosoluihin, jolloin myös verenkierto, aineenvaihdunta ja proteiinisynteesi aktivoituvat ja kuona-aineet poistuvat ihosta.

Lue lisää Kotkan Ihoterapiasta palveluineen nettisivuilta http://www.kotkanihoterapia.fi/.