Esittelyssä Kauneus- ja jalkahoitola Helinä

Kauneus- ja jalkahoitola Helinä tarjoaa kymmenen vuoden kokemuksella, yksilöllisiä kosmetologihoitoja Korian keskustassa, Kouvolassa. Hoitolassa asiakkaita palvelee I.A. Diplomikosmetologiksi Lahden kosmetologikoulusta valmistunut Heli Laurbär.

Hoitolassa käytetään turvallista ja ihoystävällistä kosmetiikkaa. Heli suosii arvojensa mukaisesti hoitolahoidoissa mahdollisimman puhdasta ja hajustamatonta kosmetiikkaa, joka ei sisällä kemiallisia säilöntä- ja väriaineita. Kosmetiikkaa ei ole myöskään testattu eläinkokein. Vuodesta 2006 eli Kauneus- ja jalkahoitola Helinän perustamisesta asti hoitolasarjavalikoimaan on kuulunut Dr. Baumann.

Helinässä ihoa hoidetaan niillä hoitotuotteilla ja aineosilla, joita iho tarvitsee voidakseen hyvin, eikä ihoa ja elimistöä suotta kuormiteta ylimääräisellä kemikaalikuormalla. Kauneus- ja jalkahoitola Helinästä saat myös kotihoitoon hoitotuotteita, jotka pidentävät hoitolassa tehtyjen hoitotulosten vaikutusta.

Helinän hoitotilat ovat uudistuneet loppuvuodesta 2015, ja hoitola onkin saanut kiitosta asiakkailta viihtyisästä, avarasta ja raikkaasta ilmeestään. Heli pyrkii jatkuvasti kehittämään hoitolaansa ja seuraamaan ahkerasti alan uusia tuulia. Hän käy säännöllisesti päivittämässä tietojaan mm. ammattikosmetiikan maahantuojien ja valmistajien järjestämissä koulutuksissa ja erilaisilla ammattimessuilla sekä kotimaassa että ulkomailla.

Hoitopalveluvalikoima on monipuolinen sisältäen muun muassa ihonpuhdistukset (perinteinen / ultraääni), kasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit ja erilaiset rentouttavat hierontahoidot. Uusimpina hoitoina Helinässä ovat tehokkaat erikoiskasvohoidot, kuten:
– RF eli Radiofrekvenssihoito, tehokasta kiinteytyshoitoa kasvoille. Hoidossa aktivoidaan kollageenin muodostusta radiotaajuusenergian avulla. RF-hoito viimeistellään Cryo-käsittelyllä.
– Mesoterapiahoito, jossa hoitoaineita imeytetään ilman neulanpistoksia. Mesoterapiahoidolla ennaltaehkäistään ja hoidetaan mm. ryppyjä, ihon veltostumista, kosteuden puutetta ja jopa selluliittia. Lopuksi hoito viimeistellään terapeuttisella CRYO/LED -hoidolla, joka viilentää solukanavat ja vähentää hoitavien aineiden hapettumista.
– LED –valohoito lisää ihon kimmoisuutta, sekä hoitaa ikääntyvää ja akneihoa, vaalentaa, parantaa ihokudoksen kuntoa ja rauhoittaa ja hoitaa kuumottavaa, herkistynyttä ihoa. Valohoidolla hoidetaan ja korjataan mm. kimmoisuutensa menettänyttä ihoa, ryppyjä ja juonteita. PDT Led- valohoito rauhoittaa akneihoa, ihon punoitusta, ruusufinniä ja couperosaihoa.

Helinässä asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiakasta kuuntelevaa. Toiveesi otetaan tarkoin huomioon!

”Hyvinvointia ihollesi” – Kauneus- ja jalkahoitola Helinä

Käy katsomassa lisätietoa hoitolasta ja hoidoista www.kauneushelina.fi