Kauneushoitola Bellezza on muuttanut!

Kauneushoitola Bellezza on muuttanut uusiin tiloihin Rauman Kauppakadulle!

Bellezzan palveluihin kuuluvat kaikki perinteiset kosmetologiset hoidot, ripsienpidennykset ja kynsien kestolakkaukset. Hoidot suunnitellaan aina juuri Sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Hoidoissa käytetään laadukkaita, bionomisia Dr. Baumann -sarjan tuotteita. Tuotteet on valittu hoitolaan erityisesti siksi, että ne eivät sisällä kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä, haitallisia valonsuoja-aineita tai eläinperäisiä ainesosia. Bellezzasta voit hankkia tuotteita myös kotikäyttöön.

Erikoishoitoina Kauneushoitola Bellezza tarjoaa Sinulle Ditelle-laitehoitoja niin kasvoille kuin vartalollekin. Ditelle-hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita, sairaalastandardin vaatimukset täyttävällä kotimaisella laitteella toteutettavia hoitoja kasvojen kiinteytykseen, juonteiden tasoittamiseen, couperosan, arpien ym. hoitoon, silmäpussien poistoon sekä vartalon muokkaukseen, rasvan, selluliitin ja turvotuksen poistoon.

Kauneushoitola Bellezza tarjoaa rauhaisan ja kiireettömän mahdollisuuden Sinulle, joka haluat nauttia itsesi hoitamisesta ja hyvinvoinnista.

Sky-kosmetologit, äiti ja tytär Paula ja Noora toivottavat Sinut sydämellisesti tervetulleeksi tutustumaan uuteen hoitolaan osoitteessa Kauppakatu 7 A 1, Rauma!