Kevätaurinko paistaa – nauti auringosta turvallisesti

Totta se on – kevät lähestyy ja sen myötä ihana kevätaurinko alkaa paistella! Pimeän talven jälkeen auringonpaiste todella virkistää ja ilahduttaa! Auringolle altistuminen kohtuullisissa määrissä on meille terveellistä, sillä UV-säteet aikaansaavat D-vitamiinin tuotannon ihossa. Liiallinen altistuminen UV-säteilylle – joka ilmenee auringon polttamana ihona – on kuitenkin terveysriski. Keväällä iho on ohuimmillaan ja tällöin se myös palaa helpoiten. On aika ottaa käyttöön tehokkaat aurinkosuojatuotteet!

Ihon suojaaminen auringolta on myös tärkein tapa ehkäistä ihon ennenaikaista vanhenemista. Ja mitä enemmän ikää tulee, sitä selvemmin auringon vuosien saatossa aiheuttamat vauriot näkyvät iholla.

Dr. Baumann -tuotesarjasta löydät kaiken, mitä tarvitset!

Dr. Baumann Bleaching Cream on mieto, ihopigmenttiä vaalentava erikoisvoide, joka sopii sekä kasvojen että vartalon iholle. Se vaalentaa esim. auringon, vanhenemisen tai hormonien aiheuttamia pigmenttiläiskiä sekä suojaa ihoa UV-säteiden ruskettavalta ja vanhentavalta vaikutukselta.

Liposome Multi Active Vitamin E+C pitää sisällään erittäin korkean antioksidanttisten ihonsuojavitamiinien (A-, E- ja C-vitamiini) pitoisuuden, joka vahvistaa ja korjaa ihon rakennetta sekä suojaa ihoa ympäristön rasitteilta, esim. auringon säteilyltä ja vapailta radikaaleilta. Se ei kuitenkaan korvaa varsinaisia auringonsuojavoiteita. Tuotetta suositellaan kaikille rasittuneille tai UV-säteilylle altistuneille ihotyypeille. Ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Sun Lotion Factor 20 on aurinkosuojatuote, joka sisältää ihoa suojaavaa E-vitamiinia ja korkealaatuista synteettistä valonsuoja-ainetta. Tuote ei jätä iholle vaaleaa pintaa. Sun Lotion Factor 20 on hyvin hellävarainen ja tehokas suoja auringon haittavaikutuksia vastaan. Tuotteen sisältämät arvokkaat luonnonöljyt ravitsevat ihoa tehokkaasti.

Kysy lisää lähimmältä Dr. Baumann -kosmetologiltasi!