UUTUUS!! DR. BAUMANN BAOBAB CREAM

Majesteettista baobabia (apinanleipäpuuta), luultavasti Afrikan kuuluisinta puuta, ei turhaan kutsuta FARMASIAPUUKSI tai taikapuuksi. Baobabpuun hedelmää on jo jauheena ja se sisältää poikkeuksellisen ja runsaan ravinnekoostumuksen vitamiineja (B1, B3, B6, C ja tiamiini) ja arvokkaita kivennäisaineita (kalsiumia, kaliumia, rautaa).

BAOBAB on aina ollut tärkeä taloudellinen resurssi, ja ravinnon sekä perinnelääkkeiden lähde Afrikan eri väestöryhmille. Baobabin suuria soikeita hedelmiä, kuorta, lehtiä ja siemeniä on myyty Afrikan markkinoilla vuosisatojen ajan – perinteiseen lääketieteeseen, ruokaan ja kosmetiikan valmistukseen. Nyt nämä toimivat ja arvokkaat ominaisuudet on löydetty uudelleen ja niitä käytetään menestyksekkäästi vegaanisissa elintarvikkeissa, lääketieteessä ja ympäristöä säästävän kosmetiikan valmistuksessa.

Baobab-öljy on kylmäpuristettu baobab-puun siemenistä ja hedelmästä. Tuloksena 100 % baobaböljy, jossa on kevyt ja miellyttävä tuoksu sekä hento vaaleankeltainen väri.

Baobaböljyn ominaisuudet ja hyödyt iholle:

Baobaböljy on 100 % kylmäuutettua luomusertifioitua öljyä.

Sisältää runsaasti eri rasvahappoja (omega 6 ja 9, erityisesti palmitiinihappoa, öljyhappoa ja linolihappoa), fytosteroleja eli kasvisteroleja (erityisesti beeta-sitosteroleja) ja luonnollista E-vitamiinia.

Huomattava tehoainepitoisuus ja hoitava vaikutus. Se imeytyy nopeasti, tuo elastisuutta ja edistää solujen uusiutumista tukkimatta huokosia.

Baobaböljy rauhoittaa ihoa ja hillitsee ihon punoitusta. Öljyssä toimii myös antioksidanttina (erittäin korkea ORAC-arvo = antioksidanttipitoisuus) ja se sopii erityisesti kuivan ihon hoitoon ja ehkäisemään sekä hoitamaan ihon ennenaikaista vanhenemista.

Etiikka ja kestävä kehitys

Baobaballa on myös positiivinen ekologinen ja eettinen vaikutus!

Käyttämällä baobabia otamme sosiaalisen vastuun ja edistämme paikallista taloutta ja ympäristönsuojelua Mosambikissa, josta baobab on peräisin. Sadonkorjuu ja baobabin käsittely antavat Afrikan kylien viljelijöille uusia tulonlähteitä. Sadonkorjuukauden aikana yli 1 700 naista 25 kylästä Mosambikissa kerää ja jalostaa hedelmiä.

Kauppakumppanimme toimii vuodesta 2015 lähtien toimineen voittoa tavoittelemattoman sosiaalisen avustusjärjestön alaisuudessa, jota tukee mm. Hollannin ulkoministeriö. Kauppakumppani maksaa 3 tai jopa 4 kertaisen palkan baobabin hedelmien korjuusta. Tavoitteena on mm. sosiaalisten, koulutus-, ympäristönsuojelu- ja maataloushankkeiden edistäminen – kuten baobabin sadonkorjuu!

Baobabia korjataan ”villisti”, eli sen kasvattamiseen ei käytetä torjunta-aineita tai rakenneta monimutkaisia ​​kastelujärjestelmiä. Siksi baobabin sato Mosambikissa (kuten kaikkialla Afrikassa) auttaa säilyttämään luonnollisen kasvillisuuden, hillitsemään suurien puiden kaatamista ja osaltaan ehkäisemään maan aavikoitumista.

Meille on erityisen tärkeää, että sadonkorjuu tehdään korkeiden laatu- ja työstandardien mukaisesti. Työntekijät saavat kattavan työ- ja turvallisuuskoulutuksen. Vastaavasti EU:n direktiivit työoloista, työlainsäädännöstä, tasa-arvoisesta kohtelusta ja ympäristönsuojeluvaatimuksista ilmastonsuojelun, veden ja energian käytön osalta ovat käytössä (baobabin tuotannossa käytetään vain uusiutuvia energialähteitä: aurinko- ja vesivoimaa).

Baobab Cream on V/Ö-emulsio. Korkea baobaböljypitoisuus hoitaa ihoa intensiivisesti. Vitamiinipitoinen öljy imeytyy helposti ihoon ja yhdessä aprikoosinsiemenöljyn ja jojobaöljyn kanssa se lisää ihon kosteutta sekä joustavuutta. Tuote sopii erityisen hyvin kasvovoiteena kaikille ihotyypeille, mutta se hoitaa myös kuivia ja rasittuneita käsiä. Sitä voidaan levittää yleisvoiteena yksin tai yhdessä liposomivalmisteen kanssa: levitä ensin liposomit, sitten Baobab Cream.

INCI:

Aqua, Adansonia Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Butylene Glycol, Urea, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, C18-36 Acid Triglycerides, Sodium Lactate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, D-alpha-Tocopheryl Acetate, D-mixed-Tocopherols, Retinyl Palmitate, Lactic Acid, Allantoin, Magnesium Sulfate