Dr. Baumann Leg Lotion jalkavoide

Intensiivinen mutta kevyt hevoskastanjauutetta sisältävä voide, ihanteellinen suonikohjujen ja väsyneiden jalkojen hoitoon.

Vaikuttavina aineina mm. seuraavat:

Sheavoi suojaa ihon luonnollisia öljyjä niin, että ihon kosteus säilyy. Lisäksi luonnolliset vitamiinit ja rasvahapot tekevät sheavoista erittäin ravitsevan ja kosteuttavan ainesosan.

Jojobaöljy estää bakteerien kasvua ja leviämistä. sekä pehmentää kovettumia. Suojaa ihoa pitkäkestoisesti kuivumiselta. Tehokas hoitava vaikutus.

Urea Kevyesti antibakteerinen ja kutinaa lievittävä vaikutus, toimii myös humektanttina. Sillä on myös, happamuutta säätelevä, kosteuttava tai ihoa hoitava vaikutus.

Hevoskastanja Kliinisissä tutkimuksissa hevoskastanjan on havaittu auttavan monissa laskimoverenkierron ongelmissa, mm. jalkojen kipuilu, turvotus, nesteen kertyminen, kutina ja suonenveto.

E-vitamiini edistää ihosolujen kosteudensäilyttämiskykyä ja hapensaantia, suojelee ihon rasvoja härskiintymiseltä ja parantaa ihon mikroverenkiertoa.

Mentoliöljy vaikuttaa kipeisiin lihaksiin ihanan viilentävästi. Sillä on tehokkaasti kipua lievittäviä, lihaskouristuksia ehkäiseviä sekä tulehduksia rauhoittavia ominaisuuksia.

Löydä lähin jälleenmyyjämme