Esittelyssä Kauneushoitola Marja-Leena

Kauneushoitola Marja-Leena on lämminhenkinen, perinteikäs hoitola Nilsiän ydinkeskustassa, Osuuspankin toimitalossa.

Yrittäjä Marja-Leena Hirvosella on takanaan jo todella pitkä ura kauneushoitojen parissa. Hän aloitti työn jo vuonna 1979, jolloin hänen yhteistyökumppaninaan toimi Nilsiän fysikaalinen hoitolaitos. Lasten synnyttyä Marja-Leena teki pari vuotta hoitoja kotonaan. Vuonna 1985 Nilsiän Osuuspankki rakensi itselleen uutta taloa ja tarjosi mahdollisuutta tehdä tarkoituksenmukaiset tilat myös Marja-Leenan hoitolalle. Nykyisin Osuuspankin talossa käytävän toisella puolella hänen kanssaan toimii Parturi-Kampaamo Tukkapiste.

Allergiset, astmaatikot ja herkistyneet asiakkaat ovat aina olleet lähellä Marja-Leenan sydäntä. Vuosia hän etsi hoitolaansa ja arvoihinsa sopivaa kokonaisvaltaista, tehokasta hoitosarjaa, kunnes vuonna 2006 löysi Dr. Baumannin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kaikkea, mitä hän oli kaivannut. Vuosien saatossa suhde on vain syventynyt entisestään ja siitä Marja-Leena kiittää hyviä ja innostavia koulutuksia.

Oppia Marja-Leena hakee aktiivisesti muutoinkin. Perushoitojen lisäksi hän tekee muun muassa luonnollista kasvojenkohotusta, lymfaa ja kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvia hoitoja.

Tärkeintä hänelle on hoitaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti, puhtaasti sekä mahdollisimman luonnollisesti korkealaatuisilla sarjoilla ja hoitotavoilla.

Marja-Leenan motto on: Hengähdä hetki hyvissä käsissä!

Olet tervetullut hoitoihin Kauneushoitola Marja-Leenaan osoitteeseen Nilsiäntie 65! Hoitovaraukset voit tehdä puhelimitse numerosta 017 4632094.